Iltaa kaikille!:) Olen nautiskellut vapaapäivästäni tänään ihan kunnolla. Heräsin yhdeksän jälkeen luullen, että kello oli jotakin tyyliin kolme iltapäivällä. Hyvät unet tuli siis vedettyä, kun meni sisäinen kellokin sekaisin. Sängystä ponkaisin melkein suoraan aamulenkille vesisateeseen. Sateella saa aina lenkkeillä rauhassa, koska monikaan ei tykkää läpimäräksi kastumisesta. Lenkin jälkeen kävin pitkästä aikaa täyttämässä jääkaappini ja heitin hyvästit viisikymppiselle. Pitäisi opetella täydentämään jääkaappia välillä eikä tehdä niin kuin nykyään ja ostaa sitä kerralla täyteen. Syön aina jääkaappini ja pakastimenikin joskus tyhjäksi ennen kuin suostun lähtemään ruokaostoksille. En tiedä, mikä siinä kaupassa niin hannaa, mutta jokin siinä on. No mutta, nyt on taas ruokaa. Päädyin sitten säästämään katkaravut huomiselle ja kokeilemaan Sallan munakoiso-ohjetta. Tuli kyllä vähän improvisoitua, kun osa raaka-aineista puuttui, mutta lopputulos oli herkullinen.:)


munakoisot

Koska ilma oli aika synkkä, asustanikin tuli tumma. Laitoin sentään pinkin topin piristänään edes vähän lopputulosta.:) Kuvista voitte bongata myös ihanan rotsini, jonka sain vihdoinkin kuvattua tänne. Se on juuri niin ihana kuin halusin!<3 Vihdoinkin takki on minun eikä sitä tarvitse enää metsästää ympäri Suomea. Suurkiitokset vielä Jonnalle, joka takin lopulta minulle hommasi.

pinkki1

pinkki2

pinkki3

farkut – Panic in Paradise

toppi – H&M

takki – Vero Moda

kengät – DinSko

Tähän loppuun tahtoisin vielä laittaa Keskisuomalaisesta aamulla löytyneen Kamut-sarjakuvan. Voiko olla suloisempaa?:) Kissat vaan ovat ihaninta maan päällä, kuten olette jo varmaan jutuistani huomanneet. Miau.

tuijotuskilpailu

Ennen kuin katoan taas varjoihin, vinkkaan Facebookiin perustetusta blogimiittitapahtumaryhmästä, jonne pyytäisin kaikkia kutsuvieraita ja niitä, jotka ehtivät ajoissa ilmoittautua, liittymään. Pakko ei ole, mutta saa liittyä seuraan.:) Nyt voisin kuvailla Huuto.nettiin vaatteita myyntiin. Sinne on menossa mm. tekonahkarotsi, nahkahame sekä lörttöpaitoja. Ilmoitan toki, kun operaatio on valmis ja huutaminen alkaa. Ajattelin laittaa tällä kertaa myös “Osta heti!” -hinnat, kun niiden perään on niin useasti kyselty. Mukavaa lauantaita kaikille!