Palasin juuri ruokakaupasta suosikkitalvitakkini kanssa. Koska kevät nyt puskee kovaa vauhtia tänne Jyväskyläänkin, tahdoin pukea vielä kerran ennen lämpimiä kelejä ylleni ihanimman villakangastakkini. Se on pitkä, lämmin ja vaaleanpunainen. Kaveriksi sille sopii luononvalkoinen fifi-huivi, jonka ihana ystäväni minulle teki muutama vuosi takaperin. Tänään pukeuduttiin siis perin rakkaisiin vaatteisiin, vaikka mitään erityistä ohjelmaa ei olekaan vielä ollut.:)

violetit jalat2

takki – Blend She

kaulaliina – ystävän tekevä

kengät – Wedins

Pukeuduin tänään tylsästi mustaan, mutta pieneksi jipoksi vedin jalkaani violetit sukkahousut. Normaalisti en juurikaan erikoisista sukkahoususta välitä, mutta kokomusta kammotti hieman vielä edellisen teemaviikon jäljiltä. Nythän olen vältellyt viikon farkkuja teemaviikon merkeissä ja ensi viikon pidän taas lomaa siitä prosessista. Olen niin onnellinen, että farkut palaavat vaatekaappiini. Kohta niitä saa käyttää ihanien korkojen kanssa, mm.:) On se kevät vaan niin ihana vuodenaika. Huolsin eilen kenkiäni kevätfiiliksissä eli suurin osa saappaista on kohta käsitelty kevätlomille kaapin perälle. Miten niin olen vähän ajoissa tämän innostukseni kanssa?

violetit jalat1

tunika – Panic in Paradise

Ensi viikolla pitäisi taas ahkeroida, joten kerään tämän illan voimaa rankkoihin haasteisiin. Siitä eilisestä ruuasta tuli muuten mahtavaa ja aion tehdä sitä tänään uudelleen. Reseptin naputtelen tänne varmaankin joskus ensi viikolla. Ensi viikolla on luvassa muutakin kivaa, sillä olen suunnitellut pienen arvonnan alkuviikoksi. Pysykää siis kuulolla.

lol

Nyt pitää palata kääntämään kämppää ympäri, sillä olen mennyt hukkaamaan erään erittäin tärkeän asian ja se pitäisi löytää mahdollisimman nopeasti. Tämä kohtalokas hukkuminen ei kuitenkaan ole ainut kriisini viikonlopun ajalta, sillä olen säätänyt ihan kunnolla toissapäivänä ja eilen. No, aina ei mene kaikki putkeen ja mitään vakavaa ei kuitenkaan ole tapahtunut. Mitä nyt vaan heitin desilitran merisuolaa jauhelihan sekaan rikkinäisestä suolamyllystä ja jouduin huuhtelemaan lihat pastasiivilässä. Olisin päässyt paljon helpommalla, jos minulla olisi ollut kaapissani edes yksi peruna, sillä suolan saa imeytettä siihen kätevästi. Ikävä kyllä perunasaldo oli nollassa, joten Moksun keittiössä improvisoitiin eilen oikein kunnolla. Ei siitä sen enempää.;) Mukavaa sunnuntaita!