Se kiva juttu, mistä vihjasin jo aiemmin Maybelline-postauksessani, on nyt kuvattu. Saimme goodie bageissamme kaikki Maybellinen vuoden 2010 kalenterit. Kalenteti sisältä yhtä upeita kuvia kuin tuo kansikuva. Laitoin kalenterin heti seinälleni, sillä haluan totutella noihin hienoihin kuviin. Niitä saattaa meinaan ilmestyä asuntooni hieman isompinakin.;)

maybelline2

Isommat kuvat sain itselleni puolivahingossa, kun meidän bloggaajien kesken arvottiin kaksi Maybellinen arvokasta kalenteria. Näitä on tuotu Suomeen vain kymmenen kappaletta tänä vuonna ja yhteensä näitä tehtiin vain 2000. En voi vieläkään uskoa, että minulla on yksi kalenteri! Tässä läpinäkyvässä paketissa on siis kaikki samat kuvat kuin tuossa pienessä, mutta jokainen kuva on oma valtava julisteensa.

maybelline1

Se hienoin asia tässä on se, että ihastuin muutaman kuvaan niin, että aion kehystää julisteet seinälleni. Suunnitelmissani on remontoida tätä asuntoa kesällä ja yksiväriset seinät saavat hyvin todennäköisesti seurakseen värikkäitä tauluja. Kuvia voi kurkata vaikka Googlesta, jos joku niistä kiinnostui. Minulla taitaa olla kuvat myös levykkeellä, mutta en ole varma, saako niitä levitellä noin vaan.:)