Ja jälleen päätin muuttaa suunnitelmia kesken kaiken. Ei pitäisi ikinä suunnitella mitään, kun kaikki menee kuitenkin aivan eri tavalla. Postauksia on tulossa niin paljon, että olen jo vähän pihalla niiden kanssa. Nyt siis tulee tämän päivän asu ja teemaviikon yhteenveto siirtynee huomiselle. Silloin tai ehkä jopa ylihuomenna tulee myös kuvia Helsingin reissustani. Nyt on niin paljon asiaa, että pitää taas vähän hillitä itseään.:)

Ystäväni oli siis eilen käymässä luonani ja pyörähdimme sitten kaupungilla shoppailemassa, syömässä sekä juopottelemassa. Viimeinen aktiviteetti ei onnistunut kyllä alkuunkaan, sillä viinakset eivät näköjään uppoa enää ja baarissakin keskityin nauramaan ihmisille enkä juomaan. Hymyn kasvoilleni kirvoittivat mm. Svea-pojat, joiden mielestä on niin cool pitää pipoa baarissa sekä muutama tyttö, joista on siistiä, kun pakarat roikkuvat minihameesta ulkona. Hei, kenestä se on muka viehättävää?:D Hrr. Pipot pois ja peput piiloon, sanoo täti.

kallopaita-asu

farkut – Panic in Paradise

paita – Panic in Paradise

kengät – South

En saanut tuon paidan printtiä näkymään sitten millään kuvissa, joten sen voi kurkata täältä.:) Paidassa on siis pääkallo, mutta sen erottaa vain läheltä tai tunnustelemalla. Tänään on luvassa ihan vain koti-ilta ja asu on sen mukainen. Farkuissa ja t-paidassa on kiva hengailla kotona, kun ei tarvitse olla söpö. Vielä villasukat jalkaan ja neuletakki kaveriksi, niin johan kelpaa kölliä sohvalla teemukin kanssa. Blogisalaisuuteni ei muuten ollut pysynyt aivan turvassa eikä asiaa auttanut moikkaamaan tullut lukija, jota kaupungilla kanssani ollut ystäväni ihmetteli!:D Blogiini ystäväni ei vielä ole löytänyt, mutta sukulaiset olivat juorunneet, että jotain hämärää se Iina verkossa puuhailee. Jos siis Tönö eksyt tänne niin heippa ja anteeksi. Olet rakas!<3

kallopaita-asu2

Kun aloin naputella tätä postausta, oli muka kamalasti kerrottavaa ja asiaa, mutta pääni tyhjeni nyt täysin. Hyvä homma hei. Voisin lähteä pesemään pyykkiä ja keräämään noita tölkkejä vähän kasaan. Viime viikko hurahti niin nopeasti ohi, että huh! Tuntuu, etten ole saanut oikein mitään aikaiseksi, vaikka olen ollut koko ajan menossa. Äh, ai niin siitä piti sanoa, etten tajunnut tyhmänä kuvata lauantain baariasua, mutta vannon, että sekin oli kokonaan musta. Olen niin onnellinen, kun pääsen käyttämään taas värejä kohta. Ihme kyllä, olen kaivannut huulipunia enemmän kuin värillisiä vaatteita, vaikka en edes huulipunaa oikein käytä.:) Kaikkea sitä voikin ikävöidä.