Ehdin vielä nopeasti postata päivän mustan asun, ennen kuin pyöritys jatkuu. Rullailin muuten otsiksen tällä kertaa piiloon enkä vain tökännyt sitä pinneillä ylös. Tykkään tästä vaihtoehdosta jopa ehkä pinniviritelmää enemmän.:) Onnistunutta lähikuvaa en kasvoistani saanut, mutta kyllä tuosta varmaan tarpeeksi saa selvää. Rullasin siis otsahiukset sivusuunnassa hiusrajaa pitkin ja kiinnitin pinneille “täyspitkien” hiusteni alle. Asu on edelleen musta, tällä kertaa mennään tosi minimekossa.

musta lauantai2

mekko – Panic in Paradise

huivi – ?

kengät – Wedins

laukku -Halens

Suunnittelin aluksi laittavani aivan toiset kengät, mutta en sitten löytänyt niihin sopivaa laukkua. Valitsin kakkosvaihtoehdoiksi juuri korjatut Wedinsit ja niiden pintamateriaaliin sopivan röyhelölaukun. Jalat saavat levätä parin päivän korkkarihelvetin jälkeen matalissa kengissä. Luvassa on myöhemmin kenkäavautumista, joten varautukaa henkisesti.

musta lauantai1

Nyt jatkan siivoamista ja panikointia. Luokseni on tulossa ehkäpä ainut ystäväni, joka ei tiedä bloggailuharrastuksestani. En oikein tykkää puhua siitä, joten pitää varmaan vähän piilotella kylpytuotteita ja kosmetiikkaa, ettei asuntoni muistuta kemikaaliota.:) Ystäväni lähtee huomenna, joten palailen varmaankin silloin parempien/pidempien postausten merkeissä. Tai sitten en. Mukavaa lauantaita!