Nyt olisi luvassa hieman asukuvia mustan teemaviikkoni varrelta. Sain asukuvat lähes kaikilta päiviltä, mutta keskiviikon pyjamaa ja urheiluvaatteita en ikuistanut. Lisäksi perjantain asu jäi kuvaamatta ajanpuutteen  ja väsymyksen vuoksi. Se on kyllä helppo kuvitella, sillä asu oli torstain asu ilman liiviä ja korua. Lisänä vain tuo Warehousen paljettijakku. Hiukseni vedin nopeasti ponnarille. Tässä kuitenkin muiden päivien asukuvat vielä samassa kollaasissa, isompina ne voi katsoa kunkin päivän asupostauksista, jotka löytyvät tästä kategoriasta.:)

mustan viikon asut

Alkavaksi viikoksi en valinnut mitään teemaa ja ajattelin pitää vapaaviikon tai muutaman, jotta voin haudutella tulevien teemaviikkojen ideoita päässäni.:) Sivupalkista löydätte seuraavat teemat ja koneellani on iso lista uusia ehdotuksia, joista valita, kun sivupalkin ideat loppuvat kesken. Mukavaa viikkoa kaikille, tämä tyttö alkaa nyt nauttia täysin rinnoin väreistä!