Kolmantena päivänä inspiraatio sitten odotetusti tökkäsi. Odotetut ylipolvensaappaat eivät saapuneetkaan tiistaina eli ensimmäinen kohtaamani ongelma oli kenkäongelma. Muutamat kivat kengät tiesin omistavani, mutta vilkaisu ulos sulki ne pois vaihtoehtojen listalta. Miksei kaikissa kivoissa kengissä voi tarpoa lumessa? Kaiken lisäksi ohjelmassa oli vain liikuntaa eli koko pukeutuminen ei oikein motivoinut. Onneksi tällaisina päivinä on ok hengata urheilukuteissa koko päivän. Tai pyjamassa.;) Jep eli ei asukuvia, vaikka pyjamani onkin musta.

Pumpin jälkeen voisin lähteä illalla vielä pienelle kävelylle. Ainejärjestömme järjestämä laskiaistapahtumakin olisi tietysti vaihtoehto, mutta oikeastaan minua ei kyllä huvita seisoskella tuntikaupalla pakkasessa ja lähteä sen jälkeen baaritungokseen ärsyyntymään humalaisista ihmisistä. Pitäisi kuitenkin pakkaillakin vähän huomista varten. Silloin olisi ohjelmassa tämän viikon tyttöjen ilta osa yksi. Olen haalinut kivasti ohjelmaa loppuviikoksi, joten olen aika fiiliksissä. On kiva nähdä pitkästä aikaa ihania ihmisiä, joita on ollut iso ikävä!:)

Ai niin. Täytyy tunnustaa, että pidin ne vihreät kynnet aamuun asti. Mutta en huijatakseni, vaan siksi, että keksin kivan leikin. Kun sormet pistää suhteellisen tasaiseen riviin ja niitä heiluttelee tiettyyn tahtiin voi melkein nähdä sielunsa silmin, kuinka kymmenen läskiä kaalimatoa tanssivat rivitanssia. Harjoittelin tanssia koko illan. Valokuvaamistakin voisi harjoitella, kuten seuraavasta kuvasta ja varsinkin kiiltävästä tekstistä huomaa. En suinkaan kuvannut sivusta, jotta salama ei heijastuisi tekstistä!;) Kun vaan olisi motivaatiota opetella noita kameran asetuksia. Onneksi suurimman osan kuvista voi räiskiä tylysti automaatilla.

suklaata ja rajauskyna

Eilinen osoittautui sopivaksi päiväksi palkita spontaanisti taas yksi lukija. En suunnitellut sitä etukäteen, mutta tiesin heti kommentin saatuani, että nyt on aika pistää taas pieni yllätyslähetys matkaan. Palkitun kommentin kirjoitti “Suvi” ja se kuului näin:

Hei Moksu!

Kiitti ihanasta blogistasi. Olet hassun hauska luonnonlapsi kerrassaan ja postauksesi ovat jokapäiväistä herkkuani. Miehenikin tykkäilee sinusta ja kysäisee aina minulta, että “taasko sää kattelet sen hyvännäköisen blogia?”, kun huomaa minun lueskelevan juttujasi! :D

Ps. Tässä tällainen “vanha” juttu, jonka varmasti olet nähnyt, mutta oli pakko laittaa linkki tänne, kun tästä tuli jotenkin sinä mieleen, kun tuskastelet aina silloin tällöin pienentyneitä jalkojasi: http://www.youtube.com/watch?v=dSKjDOoF3BQ :D

Päätin sitten lähettää kyseiselle kommentoijalle (mojovien laskujen sijaan) tiikerimäisen hienon rajauskynän, jossa on kätevä teroitin pohjassa, ja pienet maistiaiset Green & Black’s Organic Chocolaten tummasta suklaasta. Maistoin itse tuota laivalla ja tuo oli kyllä niitä harvoja tummia suklaita, jotka eivät maistu minun suuhuni liian karvaalta.:) Ihanaa päivää kaikille! (Omani on ollut tylsin ja turhin miesmuistiin.)

Psst! PointShoppilaisille tiedoksi, että tänään on jälleen P-päivä ja tarjolla on ilmaisia pisteitä mm. vain klikkaamalla linkkejä. Kannattaa ehdottomasti tarttua tilaisuuteen tai jos et ole vielä rekisteröitynyt koko paikkaan, niin liittyä keräämään pisteitä ilmaisia juttuja varten. Itse säästän The Body Shopin ja DinSkon lahjakortteihin:)