Mustan teemaviikon toinen päivä ja olen heti täpinöissäni pukeutumassa uuteen hattuuni!:) Tilasin sen noin kympillä Nellystä ja ihastuin heti. Olen aina tiennyt, että päähineet sopivat minulle, mutta en osaa myssyjen lisäksi oikein käyttää sellaisia. Nyt mustan viikon kunniaksi vein mustan hatun koeajolle ja täytyy sanoa, että yhteinen taipaleemme ei todellakaan lopu tähän. Vähän kaipailin huulipunaa tänäänkin, mutta muuten olin varsin tyytyväinen mustaan asuuni. No okei, farkuista on väri kulahtanut, mutta muuten asu oli mieleeni. Kaipailin myös ylipolvensaappaitani, mutta muuten tykkäsin asusta. Äh, se oli ihan kiva asu.

hattukuva1

farkut – Seppälä

toppi – H&M

paita – H&M

laukku – MQ

kengät – DinSko

Maxinen hankkimisen jälkeen kävin kaikki laukkuni läpi ja päätin, että “ihan kiva” -kategorian laukutkin saavat nyt vaihtua niihin ihaniin. Harmittaa vaan, että tekonahkaisia ihanuuksia on niin paljon. Jatkossa yritän hankkia laukkuni nahkaisina, jotta ne kestäisivät pidempään. Kulutan siis hiljalleen tekonahkaveskani rikki ja päästään nahkaiset kaunottaret valtaan. Maxine edustakoon tämän muutoksen alkua.:) Tämä tuli siis mieleen kuvassa olevasta MQ:n laukusta, josta tykkään paljon, mutta jonka kahvat ovat melkein revenneet irti, kun olen raahannut puolta valtakuntaa mukanani. Nahkalaukulle ei olisi käynyt niin.

hattukuva2

Kaiken tämän mustan hehkutuksen jälkeen täytyy muistuttaa, että musta väri ei ole välttämättä kaikkien ystävä. Eräs tuttuni nimeltä Barbie laihtui huomattavan paljon mustan viikkonsa aikana ja nyt hän ei näytä enää terveen muodokkaalta, vaan lähinnä huolestuttavan hoikalta. No ei vaan. Kunhan järkytyin Asosin nettikaupan uutiskirjeen kuvasta. Mihin tämä maailma on menossa, jos täydellisenä pidetyltä Barbieltakin riistetään vielä kymmenen kiloa pois. Eihän sille ole jätetty edes lantiota! Minusta Barbie näytti paremmalta 90-60-90 mittasuhteilla.

anoreksiabarbiet

Nyt olisi sitten vuorossa jonkinlaista liikuntaa. Voisin melkein lähteä cycling-tunnin sijaan lenkille, kun sääkin on noin kaunis. Aamun -20  °C on menneisyyttä ja aurinkoinen -11 °C houkuttelee ulos tankkaamaan D-vitamiinia. Näistä päivistä kannattaa nauttia ulkona, vaikka vähän viluttaisikin. Olen muuten pahoillani, mutta minulla ei ole mustia lenkkivaatteita, joten joudun joustamaan vähän teemaviikosta teemaväristä.:)