Viimeksi esittelin teille kenkiä, jotka olen vaihtanut parempiin ajan myötä. Nyt olisi vuorossa lyhyt vaatepuolen postaus samasta aiheesta. Valitettavasti näitä vaatteiden vaihtoja parempiin vastaaviin on vasta muutama, mutta operaatio jatkuu koko ajan.:) Muutama mekko polttelee kuitenkin niin, että tämä postaus oli pakko kirjoittaa.

Ensimmäisenä mekko, jota metsästin kautta rantain ja vihdoinkin sain sen. Bikbokista ostettu tekonahkamekko on toki ihana, mutta materiaali ei ole järin kestävää. Hankin siis pitkän etsinnäin jälkeen oikeaa nahkaa olevan mekon Jimmy Choo for H&M -mallistosta, mutta sitten kävi niin hassusti, etten voinutkaan luopua tuosta tekonahkaisesta mekosta. Se on niin ihana ja mallikin on aivan eri kuin nahkaisessa. No, kai sitä voi tehdä poikkeuksen ja pitää tällä kertaa sen “hieman huonommankin” version.;)

Pinkki hippamekko paljeteilla oli Pointshopista tehty löytö. Se oli ihanan mallinen ja vekitykset olivat varsin kivat. Omistan tämän nykyään vain mustana, koska myin pinkin pois Huuto.netissä vähän aikaa sitten. Huomasin, etten käyttänyt sitä koskaan, sillä paljetit heijastivat tietyssä valossa hassuja sävyjä. Tilalle hankin muhkeahelmaisen pinkin mekon, jonka musta sisarversio olikin ylläni Indiedaysin lanseerausbileissä. Mietin mekkoa myös nudevärisenä, mutta eiköhän kaksi väriä ole jo tarpeeksi samaa mekkoa.;)

Vaihto-operaationi jatkuu koko ajan ja aion kyllä pitää teidät ajan tasalla. Nyt on ollut vain pientä kuvauslaiskuutta ilmassa enkä oikein ole tehnyt uusia löytöjäkään. Jääkäämme siis odottelemaan jatkoa, sitä seuraa luultavasti seuraavaksi laukkujen muodossa.:) Kertokaapa, onko jollakulla teistä meneillään samanlaista operaatiota? Kuinka olette edistyneet?