Olo oli aamulla tarpeeksi hyvä eli tämä tyttö kävi aamu-uinnilla. Uin tälläkin kertaa puoli kilometria ja täytyy sanoa, että eilisen pumpin jäykistämät lihakset lämpenivät ja venyivät varsin ihanasti. Lämmin saunakin oli ihana, olisin voinut jäädä sinne asumaan. Kylmäallas oli virkistävä ja kiva tiettyyn pisteeseen asti. Avaudun siitä vielä myöhemmin. Kaikki tietysti odottavat innolla urheiluvaatteista koostuvaa asuani, joten tässä se tulee.;)

urheiluasukuva3

paita – lahja Annanalta

housut – H&M

fleecehuppari – H&M

kengät – Reebok

myssy – Gina Tricot

urheiluasukuva2

Sitten tää vähän esittelis näitä hienoja kenkiään, mutta ihan vähän vaan.:) *ylpeä*

urheiluasukuva1

toppaliivi – H&M

kaulaliina – ?

Ihan nappiin tuo uintireissu ei kuitenkaan mennyt, sillä rohkea sankarittaremme ponkaisi itsensä niin raivolla kylmäaltaasta ylös, että pamautti polvensa rappusiin. Sankaritar päätti kuvata polven blogiinsa, mutta lievän turvotuksen ja verta tulvivan haavan sijaan kuvassa näkyykin pieni naarmu, joka näyttää kissanpennun tekemältä!:D Oikeastihan jalkaa sattuu jo kevyt taittaminen ja sitä kirvelee koko ajna, mutta kuvasta tuo tuska ei välity.

polvivamma

Tänään olisi luvassa Avon-tuotteiden viemistä, pitkään odotettu postireissu ja lisää rentoutumista. Luultavasti palailen blogin pariin vielä illemmalla, joten heipat siihen asti.:)