JAAHAS! Ajastettu raportti ei sitten julkaissutkaan itseään aamulla, mur.:( Tässä tämä nyt kuitenkin olisi. Auttamatta myöhässä, mutta kuitenkin… Hemmetin WordPress ja hemmetin ajastussysteemi, se on pettänyt aiemminkin minut. No, toivottavasti ette järkyttyneet pahasti aamulla, kun ei ollutkaan uutta postausta. Leikitään vaikka, että nyt on vielä aamu.;)

Huomenta kaikille! On aika koota teemaviikon yllätykset yhteen postaukseen. Alku oli hieman hankala, koska eräs henkilö muutti suunnitelmiaan yllättäen, minkä vuoksi minunkin yllättämissuunnitelmani muuttuivat. Onneksi sain silti korvattua tämän myöhemmin samalla viikolla, joten vahinkoa ei oikeastaan tapahtunut ollenkaan.:) Vähän harmitti, että toteutin tämän viikon nyt, kun ihmiset saavat muutenkin lahjoja ystävänpäivän vuoksi. Pääasia on kuitenkin, että sain yllätettyä ystäviäni ja se riittää minulle.

Tavoitteeni oli toteuttaa jokaista viikonpäivää kohden yksi yllätys. Erittelen jokaisen yllätyksen tuossa alempana, mutta jätän ihmisten henkilöllisyyden omaan arvoonsa. Pikkusiskon ei niin ole väliä, mutta kaverit ja ystävät saavat pysyä nimettöminä. En voi itse sietää sellaista “X:lle ostin tän ja Y:n kans oltiin siellä ja toinen Y tuli kans” -tekstiä, joten eiköhän tällainen anonyymi viittaus toimi paremmin. Kertokaa toki, jos olette eri mieltä. Minusta tuollaista Gossip Girl -vaikutteista tekstiä on vain ja ainoastaan hankala lukea.

yllätys nro. 1 – tuoteperheen täydennys

Ystäväni osti itselleen vähän aikaa sitten minun suosituksestani kasvojenhoitosarjan. Muutama tuote jäi kuitenkin puuttumaan, vaikka niihinkin olisi riittänyt innostusta. Niinpä minä sitten heilautin alekorttiani The Body Shopissa ja hankin erään puuttuvista elementeistä ystävälleni. Annoin sen hänelle lainassa olleen muoviastian sisälle ja voide kyllä kirvoitti kivan hymyn sen saajan kasvoille.:)

yllätys nro. 2 – suklaasähke

Erään yli 20 vuotta tuntemani ystävän, joka asuu minusta valitettavan kaukana, yllätin herkullisella paketilla. Tilasin hänelle suklaasähkeen, johon kirjoitin viestiksi pienen sisäpiirivitsimme. Meillä oli pienempinä kamalat määrät lempinimiä toisillemme ja halusin ystäväni tietävän, etten suinkaan ole unohtanut niitä aikoja, kun vietimme paljon aikaa yhdessä. Suklaasähkeitä tärkeille ihmisille voi lähettää mm. täältä.

suklaaviesti

yllätys nro. 3 – laskiaispulla

Kävimme aamuluennon jälkeen kaverini kanssa yliopiston ruokalassa ja päätin ihan hetken mielijohteesta piffata kamulle laskiaispullan. Pulla ei ollut mikään normipulla, vaan tuunattava laskiaispulla!:) meidän överipullat voit kurkata täältä. Molemmilla oli hyvä fiilis tempauksesta, kunne sokerihumala ja möykky mahassa saivat yliotteen. Olisi ehkä pitänyt syödä ensin se kunnon ruoka, krhm.

yllätys nro. 4 – ruusutoimitus

Lukioaikaisen ystäväni yllätin ruusutoimituksella. Selvitin ovelasti hänen nykyisen osoitteensa toisen ystäväni kautta ja lähetin ruusun uhrini kotiovelle. Toivottavasti värivalinta meni nappiin!:) Mietin vasta myöhemmin, kuinka hauskaa olisi ollut pistää ruusun mukaan viesti salaiselta ihailijalta. Ystäväni avomies olisi varmasti arvostanut “hauskaa” pilaani. Tyydyin siksi kirjoittamaan vain lyhyen tervehdyksen kukan mukaan. Kukkia kotiinkuljetuksella voi tilailla esim. minun PointShop-profiilini kautta täältä.

ruusu

yllätys nro. 5 – pikkusiskon syntymäpäivälahja

Pikkusiskoni himoitsi hurjasti Antti Asplundin mustaa ristiä jo joululahjaksi,mutta äitini ei osannut hänelle sellaista tilata. Koska isosiskon homma on pelastaa tilanne, annoin siskolleni Indiedaysin lanseerausbileistä saadun ristin. Nyt kuitenkin tilasin vielä samaisen ristin peilipintaisena vähän niin kuin myöhästyneeksi syntymäpäivälahjaksi. Pikkuinen ehti jo varmaan pettyä, kun ei siskolta kuulunutkaan lahjaa. Tämä toimitetaan vasta ensi viikolla, joten pilaan nyt vähän yllätyksen. Toivottavasti paketti miellyttää silti.;)

yllätys nro. 6 – tuotelahjoja

Ystäväni tilasi jälleen kerran kauttani Avon-tuotteita ja hänen tilauksensa näytti seuraavanlaiselta. (Tarkistin kyllä ennen kuvaamista, ettei joukossa ole mitään hekilökohtaista, jota ei kehtaisi julkaista täällä. Kaverini on tosin niin härski tyyppi, ettei häntä luultavasti haittaisi, vaikka pussissa olisi peräpukamasuppoja tai muuta vastaavaa!:D)

yllätyskassi ennen

Minusta tilaus näytti vähän liian pieneltä ja jotenkin vajaalta. Sen sijaan, että olisin siirtänyt tuotteet pienempään pussiin, lisäilin paperipussiin muutamat kosmetiikkaputelit, kun niitä nyt sattuu nurkissa pyörimään. Kaverini reaktio oli näkemisen arvoinen!:)

yllätyskassi jälkeen

 

Onnistuin siis kuudessa yllätyksessä. Tämä päivä saattaa vielä vähän kasvattaa saldoa, raportoin siitä sitten, jos onnistun. Hieman materialistiseksihan tämä yllätysviikko meni, mutta niinhän se on, että autolla pääsee ja rahalla saa.;) Toisten ilahduttamiseen käytetty raha on kuitenkin hyvin käytettyä rahaa, joten ei harmita yhtään, että toteutin tämän viikon. Minulla oli kivaa ja toivottavasti kaikilla teilläkin, jotka uhreikseni jouduitte.