No yhyy, hyvinpä alkoi yllätysviikko! Ei meinaan alkanut. Ensimmäinen uhrini pisti suunnitelmat uusiksi, joten täytyy keksiä jotakin korvaavaa eli luultavasti etsiä uusi uhri. Kyllä tämä tästä silti, olen pistänyt jo ensimmäiset yllättämiset toteutukseen etäyllätysten muodossa.:) Kuulette niistä sitten loppuviikosta enemmän, kun ne ovat tavoittaneet oikeat henkilöt. Tänään oli pienimuotoinen siivouspäivä ja aloitin valmistautumisen loppuviikon tenttiin. Sain muuten tänään ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa hiukseni ponnarille ilman pinnejä eli otsatukkani alkaa olla jälleen varsin kivassa mitassa. Auki se ei olekaan sitten yhtään kivaa mittaa, mutta se ongelma taitaa ratketa ensi lauantaina luottokampaajallani.:)

Tästä tuli nyt vähän tällainen tavispostaus, mutta näitähän toivottiin lisää. Eräälle uteliaalle lukijalle tiedoksi, että postaustahtini on tällainen johtuen siitä, että minulla on paljon asiaa ja kammoan kilometripostauksia. Siksi siis jaan juttuja pienemmiksi postauksiksi ja postaan useammin kuin muut bloggaajat. No joo, ainakin Sallalla ja Emmillä taitaa olla vähän samaa vikaa.;) Päivän asuani en kommentoi mitenkään, se on aika tyypillinen kotiasu eli kategoriaa nopea/helppo/yksinkertainen.

siivousasu

farkut – Panic in Paradise

paita – Gina Tricot

kengät – Nelly

takki – Zara

Vein viikonloppuna pikkusiskolleni vähän luomivärejä, koska loppuviikosta postiluukustani tupsahti tällainen yllätyspaketti.:) Testasin aiemmin Da Vincin vaaleansininen mineraaliluomivärin, mutta koska se ei ollut minulle sopivin väri, sain tällaisen luomiväritornin käytettäväkseni. Sävyjä löytyy mustan rajausvärin lisäksi kahdeksan erilaista tummanruskeasta kultaan. Olen ihastuksissani! Tornin nimi on Gold rush. Lisäksi sain vielä meikkipohjatestiin hieman edellistä vaaleamman sävyn. Ihoni sävy heittelee kummasti vaaleimman mahdollisen ja todella tumman välillä vuodenaikojen mukaan. Voin vannoa, että jo ensimmäisen aurinkoisen kevätpäivän jälkeen tuo sävy on minulle liian vaalea. Hankalaa.:/

Da Vincin mineraalimeikit

Vielä vähän kosmetiikkajuttuja tähän loppuun. Tänäänhän on viimeinen mahdollisuus tilata Avonin tuotteita kauttani. Mahdollisuus loppuu kello 20:00, joten nyt kannattaa lukea ohjeet täältä ja toimia niiden mukaan.:)