Nytpä ei tarvitse hetkeen ostaa suihkugeeliä, sillä pääsin Doven Buzzador-kampanjaan ja hain toissapäivänä postista paketillisen tuotenäytteitä itselleni. Mukana oli täysikokoinen pullo, jonka testaan itse ja monta pienempää pulloa kavereille jaettavaksi. Minun kohdalleni osui uudistava suihkugeeli, toinen vaihtoehto olisi ollut pehmentävä. Tässä on vaan nyt se ongelma, että minulla on pakkomielle käyttää saman sarjan (tai vähintään saman tuoksun) suihkugeeliä ja kosteusvoidetta samaan aikaan, joten pitää varmaankin lähteä ostamaan Doven kosteusvoidetta!:D

Dove Visible Care

No mutta, arvatkaapa miten kävi englannin tentin kanssa? Oletin sen alkavan kello 14 (vaikka kalenterini väitti muuta) ja valmistauduin rauhassa hengitellen ja itseäni tsempaten. Jossakin vaiheessa sain päähäni tarkistaa Korpista tentin paikan ja kappas, silmiini osui alkamisaika eli kello 12:00. Sinne meni se tentti, en olekaan aiemmin sössinyt näin.:) Onneksi tuon voi tenttiä kesälläkin. Kesäni näyttää tällä hetkellä niin tyhjältä, että haalin sinne varmaankin vähän kursseja.

tenttiasu1

Pikkuinen siskoni täyttää tänä viikonloppuna vuosia, joten velvollisuuteni on vierailla kotona. Sisko tosin itse vaivautuu harvoin pysymään kotona, kun tulen häntä katsomaan. Kiitos vaan ja mur!:D Päivän asuni koostui kohtuullisen mukavista kengistä, niihin sopivasta laukusta ja muusta roinasta.  Ja ennen kuin kukaan ehtii kysyä, niin kyllä, Ramones on oikeasti rakkautta. Tiedän, että joku skeptikko-Sirkka sitä kuitenkin siellä epäilee, mutta onneksi tämä tyttö käännytettiin jo 15-vuotiaana silloisen rokkaripoikaystävän toimesta.

tenttiasu2

kengät – Tapas

laukku – Ellos

farkut – Panic in Paradise

paita – eBay

Ulkovaatteet ovat jääneet blogissani hieman vähemmälle, mutta nyt on pakko kehaista, kuinka tyytyväinen olen, että äitini vanha takki on näinkin hyvässä kunnossa. Tämä on kerrassaan ihana ja valtavan lämmin.:) Olen hieman katkeroitunut, että äiti käytti aikanaan kaikki vaatteensa puhki eikä säästänyt minulle juuri mitään. Oma perillisenihän tulee saamaan 20-vuotiaana asunnollisen kenkiä ja räkäiset naurut kuullessaan entisestä blogiharrastuksestani. *virnistys*

punainen takki

takki – 2nd hand

Nyt siis toivottelen hyvää viikonloppua kaikille lukijoilleni.:) Toivottavasti palaan sunnuntaina levänneenä ja pirteänä. Odotan jo saunomista niin, että pää räjähtää kohta. Oma sauna olisi kyllä unelma, samoin kylpyamme. Näh, stop haaveilulle ja mars junaan!