Mietiskelin tuossa alkuviikosta, miten palkitsisin itseni valmiista kandiprojektista tässä keväällä. Itsensä palkitseminen motivoi hyvin ja on tietysti valtavan kivaa.;) Nudekengät ovat olleet jo hetken hakulistallani ja huomasinkin nyt, että Nina’sin kevätmallistosta voisi löytyä vastaus. Louboutinin kevöiset nudekorkkarit ovat No Prive- mallia ja sävyltään enemmänkin vaaleanpunaiset kuin beiget. Näissä häiritsee vain tuo kenkien malli, sillä olen huomannut, että takaremmillä varustetut kengät eivät ole se minun ominaisin juttuni.

Nudet Louboutinit  (No Prive)

Toisaalta voisin melkein väittää, että Louboutineille pystyisin antamaan anteeksi jopa ei-täydellisen kenkämallin, koska kengät ovat muuten virheettömät.  Aiemmin ostamani Devatkin odottelevat jo kevättä, varsinkin niitä kuivia ja lämpimiä päiviä. Niiden mokkainen nudepinta kun ei oikein tykkää kurasta ja liasta. Ennen kuin Devat vihitään virallisesti käyttöön, niille pitää kuitenkin etsiä täydelliset vaaleat farkut kaveriksi.:)