Kertoo varmaankin jotain stressitasosta, kun nukuin eilisen päivän lähes kokonaan. Tänään pukeuduin sitten vanhasta tottumuksesta mustaan, mutta koitin piristää yleisilmettä pinkillä värillä. Talvisaappaiden ykköstiimiin kuuluvat ylipolvensaappaat ovat kyllä ihanan lämpimät ja luistamattomat.:) Nyt, kun katsoo tuota kuvaa, olisin toki voinut punata huulenikin kevyesti samalla sävyllä.

Hiukset laitoin ponnarille, sillä nyt pitäisi alkaa totutella otsatukattomaan Moksuun. Kasvatan sen paholaisen pois ja keksin jotakin uutta kivaa tilalle. Hauska muuten, miten tuo keskijakaus puskee läpi, vaikka otsatukkani on kiinni!:D Tulisipa se yhtä luonnollisesti sivulle, niin olisin onnellinen. Olen ihan muutaman kerran täällä todennutkin, että keskijakaus ei ole minun juttuni.

Päivän asu

farkut – Seppälä

t-paita – H&M

laukku -Halens

kengät – Blink

Nyt pitäisi lähteä vihdoin ja viimein sinne tulliin hakemaan viivästyneet eBay-ostokseni. En ole vilautellut niitä yhtään teille ennakkoon, joten kivoja esittelypostauksia on tulossa. Voisin korkata vaikka jonkun kenkäparin ensi viikon blogiristeilyllä, mikäs sen parempi paikka neitsytmatkalle kuin Tukholma.:) Loppuun vielä muistutus, että tänään loppuu muutaman Huuto.net-kohteeni huutoaika. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa, olisiko huudettavana mitään kärkkymisen arvoista.