Lähdin tänään aamulla junalla vanhempieni luokse. Vakkarikampaajani on valitettavasti nykyisen kotikaupunkini Jyväskylän sijaan kaukana Toijalassa, joten matkani perjantain lanseerausbileisiin käy hieman mutkan kautta. Helsinkiä kohti lähden siis perjantaina aamulla. Tulin vaan tökkäämään asukuvani tänne ja kertomaan, että ihan vaan pikkasen jännittää!:)

Tänään mentiin asun suhteen vaalealla ja maanläheisellä linjalla. Suosikkisaappaani pääsivät tallaamaan talvisia katuja, koska mustat suosikkini ovat edelleen korjausjonossa. Kerään aina kassillisen täyteen korkolaputtomia/korkolappunsa loukanneita kenkiä ennen kuin vien ne suutarille. Mm, laiskuus. Kuitenkin, nämä saappaat on rakas äitini saanut palkaksi mallintöistään joskus vuosikymmeniä sitten. Näihin on jotenkin syntynyt todella vahva tunneside, olisin todella halunnut tuntea äitini, kun hän oli nuori. Olisi jännittävä verrata, kuinka paljon hän on muistuttanut minua. Menipä jaaritteluksi taas! Tässä siis simppeli asuni.

Matka-asu

farkut – Panic in Paradise

toppi – H&M

neuletakki – Vila

saappaat – 2nd hand

laukku – Asos

Tämä tarkoittaa siis sitä, että minuun ei saa yhteyttä muutamaan päivään edes sähköpostilla. Tai no, torstaita saattaa vielä illalla saada, mutta perjantain ja ainakin puolet lauantaista olen tavallaan lomalla.:) Mukavaa viikonloppua kaikille näin ennakkoon!