Koeajoin tänään Indie-bileistä saadun Asplundin ristin. Suunnittelin joskus sellaisen ostamista, mutta niitä alkoi näkyä vähän kaikkialla ja innostukseni laantui. Kaikkeen varmaan kyllästyy, jos sitä katselee liikaa. Onhan tuo kiva koru enkä kyllä aio luopua siitä, vaikka pikkusiskoni lähettikin jo painostavan tekstarin aiheesta!:D

MouMoun musta asu

farkut – Panic in Paradise

paita – H&M

toppi – H&M

kengät – Nelly

koru – Antti Asplund

Kuvasta voi havaita muuten “hiuskatastrofini”. Pesin hiukseni illalla Tigin B-sarjalla ja pehko reagoi tuotteisiin vetämällä kiharaan. En sitten jaksanut suoristaa hiuksia, vaan puristelin kiharat paremmiksi Tigin Frisky-geelisuihkeella. Kyllä sitä välillä pitää vähän enemmänkin karvaa pitää, suoristaminen alkaa kyllästyttää.:) Tästä alkaa muuten uusi hiusprojekti. Kävin loppuviikosta korjauttamassa tuon värin, mutta otsatukkaa en antanut kamalasti lyhentää. Alan kasvattaa sitä nyt pois ja hiusteni väri tulee muuttumaan myös. Palaan tuttuun ruskeaan, koska en keksinyt muutakaan. Kohta olisi kyllä taas aika vetää lyhyeksi, mutta sitä pitää vielä miettiä.

Ai niin, asiattomuuksia kommentoiville muistutus, että ylläpito ei julkaise eikä tule julkaisemaan kommenttejanne. Saman kommentin kirjoittaminen moneen kertaan ei suinkaan muuta asiaa, vaikka joku pieni ääni päänne sisällä niin väittäisikin. Mahtaa olla rankkaa, kun ei vaan ymmärrä tätä faktaa.:)