Perjantaina pidettävien Indiedaysin lanseerausbileiden lähestymisen huomaa. Sallan ja Jonnan kanssa käydään tiiviitä mesekeskusteluja ja asustressi huokuu myös muiden Indie-bloggajien (esim. Mintun ) postauksista. Minäkin olen asiasta kiukutellut ja nyt ajattelinkin näyttää muutaman asun, jota pippaloihin harkitsin. Mikään näistä ei kokonaisuudessaan tule olemaan edustusasuni, mutta tuttuja elementtejä tulee kyllä näkymään. Valitettavasti ei-niin-laadukkaiden kuvien muodossa.:/

Hylätty asu nro. 1

Hylätty bileasu 1

mekko – Jimmy Choo for H&M

kengät – Steve Madden

Nahkamekon ja leopardikorkojen yhdistelmä on hillitty ja klassinen. Sitähän minä en halua, joten mekko, jonka suunnittelin laittavani juhliin, hylättiin ensimmäisenä. Mekko on kyllä ihana, mutta tällaiseen tilaisuuteen se ei nyt vaan pääse ylleni.:)

Hylätty asu nro. 2

Hylätty bileasu 2

mekko – H&M

kengät – Steve Madden

Tässä pinkissä asussa on jo sitä kaivattua räväkkyyttä, mutta jotakin on silti pielessä. Kengät ja mekko eivät sävyiltään täysin sovi yhteen. Tämäkin asu hylättiin, vaikka sitä ja sen eri variaatioita pitkään harkitsinkin. Täydellinen huulikiiltokin olisi ollut olemassa.

Hylätty asu nro. 3

Hylätty bileasu 3

mekko – H&M

kengät – Jimmy Choo for H&M


Värinsä puolesta tämä mekko olisi aivan ihana, mutta selässä oleva kullanvärinen vetoketju ei toimi oikein minkään kenkieni kanssa. Lisäksi ihonmyötäinen mekko taitaisi olla minulta liian yllätyksetön. Ihana bodariasento muuten noissa kuvissa!:D Oli vähän jähmeä olo pumpin jälkeen

Pahoittelen tosiaan kuvien normaalia huonompaa laatua. Järkkäri ei tykännyt telineestä ja dikipokkari taas ei pitänyt huonosta valaistuksesta. Sen asun, johon sitten lopulta päädyin, näette vasta bilepäivänä tai sen jälkeen. En halua pilata asua etukäteen, jotta se säväyttää kunnolla. Tälläkään kertaa en keskity kukkoilemaan koruilla, hiuksilla tai pakkelilla, vaan teen asuni pointin kengistä. Ne ovat lähellä sydäntäni, joten niihin pitää panostaa. Muu saa mennä omalla painollaan.:)