OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voihan pakkasukko! Täällä sitä kärvistellään flunssassa peiton alla sohvalla. Olen aamun jäljitellyt seurantaongelmia, kun ensin blogia voi seurata Bloggerissa ja muualla, sitten yhtäkkiä ei enää voi ja yllättäen taas voikin. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että ongelma on Googlen välimuistissa ja se korjaantuu tässä ajan kanssa. Luotettavin seurantaväline tuntuisi nyt olevan Bloglovin ja tietysti nettiselaimen oma kirjanmerkkipalkki, mutta se palkki ei valitettavasti kerro, onko blogi päivittynyt vaiko ei. Selvittelyä jatketaan. Kannattaa kuitenkin koettaa laittaa seurantaan tuon pelkän bebeaulait.fi sijaan bebeaulait.fi/feed, se on muutamalla auttanut. Eilen taistelin palvelinongelman kanssa, mutta pahaksi onnekseni palvelin kaatui matkalla Kylmäkoskelta Helsinkiin. Minä sitten näppäränä tyttönä korjailin ongelmaa auton takapenkillä, kun mies huuteli kuskinpaikalta ohjeita.

Öö, lukeeko siinä jollain rivillä myskul?

Jaa, mikä?!

 “MYSKUL!

Aah, siis MySQL?

Niinhän mä sanoin!

Lopulta blogit aukesivat taas ja matka voi jatkua hieman rauhallisemmin. Hyvällä tuurilla tässä apuohjaajana toimiessani jopa opin jotakin oman sivuston ylläpidosta. Huonolla tuurilla aiheesta seuraa vain lisää kinaa. Mutta sepä tässä suhteessa onkin parasta. Äitini juuri muistutti, kuinka olen aiemmin kironnut poikaystävieni vastanneen kaikkiin kysymyksiini “ihan-miten-sä-kulta-haluat” sydämenkuvat silmissään. Niissä suhteissa en kauaa viihtynyt, mutta tässä suhteessa kipinä on läsnä koko ajan.

Näyttökuva 2015-12-28 kello 22.33.25

Marraskuiselta Lastentorilta jäi vielä jonkin verran myytävää, mutta onneksi Ipanaisen Anu huikkasi minulle torin loppupuolella, että voisin tuoda loput heille myytiin. Veinkin joulukuun puolivälissä yhden IKEA-kassillisen vaatteita ja vauvantarvikkeita myyntiin, onneksi raitiovaunulla pääsee melkein myymälän viereen. Sen enempää minun ei tarvinnut asialla päätäni vaivata, sillä Ipanaisella hoidetaan hinnoittelu sekä esillepano ilman erillistä palvelumaksua. Myyntijakson jälkeen sain sähköpostiini raportin, mihin hintaan tuotteet myytiin ja myyntivoitot sain suoraan tililleni. Myymättä jäänet tavarat voi hakea takaisin itselleen, mutta mahdollisuus on myös lahjoittaa ne Hope ry:lle. Tällöinkin Ipanainen hoitaa kaiken eikä myyjän tarvitse peffaansa kotisohvalta nostaa. Myyntijakson voi ostaa näppärästi netistä yhdelle tai kahdelle kassilliselle tavaraa. Kirpparivaatteita voi katsella Ipanaisella koon mukaan, mikä helpottaa ostamista ja tietynlaisten tuottteiden löytämistä. Provikkaakaan Ipanainen ei ota myynneistä, joten kalliimmatkin tuotteet kannattaa tuoda rohkeasti myyntiin.

Omassa jämäkassissani oli enää jäljellä kaikista kuluneimmat käyttövaatteet massaketjuilta sekä vanha, ulkomuodoltaan ränsistynyt rintareppu. Myyntiä tuli silti hieman yli 100 euroa, vaikka tuotteita jäi vielä myymättä ja monet tuotteet myytiin raportin mukaan muutamalla eurolla. Halvin tuote oli myyty 10 sentillä! Vaikka olisin ostanut myyntijakson itse, olisin saanut voittoa noin 70 euroa eli todella hyvin. Moni on kehunut Ipanaisen Hakaniemen kirppistä juuri siksi, että myyjät tietävät, mikä myy mihinkin hintaan ja koska liikkeestä ostaja löytää helposti haluamansa avuliaan myyjän auttaessa vielä tarvittaessa. En voi kuin suositella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai niin, eräs kirpputorijuttu piti vielä kertoa. Kirjoitin aikaisemmin postauksen siitä, miten saada hyvä myynti kirpputorilla. Jos siis lähistöllä ei satu olemaan näin hyvällä palvelulla varustettuja kirppiksiä, kannattaa kurkistaa tuo postaus. Lisää hyviä vinkkejä löytyy postauksen kommenttiboksista ja niitä saa jättää sinne lisääkin. Nyt uutta teemukillista keittelemään ja joulukuusen riisumisesta stressaamaan. Raukka kun tiputtaa neulasensa, jos joku edes aivastaa sitä kohti. Postauksen kuvitus on aatonaatolta. Suunnittelen valjastavani Nöpsyn siivouspalvelua edustamaan, kun on aika luopua joulukuusesta. Se aika on tarkalleen huomenna, kun kuusi tullaan hakemaan pois. Pitäkäähän peukkuja, ettei neulasia tipahtelisi kovin montaa litraa matkalla olohuoneestamme ulos! 😀