Öö, mietinpähän tässä vaan, että mihin tuo viikonloppu katosi? Palailimme perjantaina Helsinkiin maalta ja päivä hujahti iltaan ihan hetkessä. Lauantaina oli Lastentori, jossa olin myymässä, ja sekin päivä jotenkin hujahti ohi. Sunnuntaina mummi tuli kylään, siivosin asuntoamme ja kappas – sitten olikin jo maanantai. Eilen oli taas muskari, joka sujui tutun kaavan mukaan. Alkutunti ollaan tattina äidin sylissä ja vähän ennen tunnin loppua Nöpsy vapautuu ja menee muiden lasten lähelle. Niin ja suostuu kävelemään itse. Hammaskipuilu on helpottanut sen verran, että yöt sujuvat jo ihan kivasti. Kaksi neljästä poskihampaasta on läpi, joten tiedän varautua kahden jälkimmäisen aiheuttamaan unettomuuteen ja samalla lapsen syömättömyyteen lähiaikoina. En tiedä auttoiko lääkkeen vaihtaminen vai mikä, mutta olen helpottunut, kun saan taas nukkua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Melkein unohtui tuo Jenniltä saamani haaste. Kuvituksena on siis minun tapojani tuoda valoa pimeään keskellä synkkää marraskuuta. Otin haasteen aika kirjaimellisesti, sillä tänä vuonna aion sekä polttaa kynttilöitä että pitää päällä erilaisia valosarjoja ja sisustusvalaisimia. Se on harvinaista herkkua se. Kotimme valoshow’n tulee kruunaamaan joulukuusi, johon virittelen tietysti muiden koristeiden lisäksi jouluvalot. Olisko muuten vinkkejä, mistä hankkia joulukuusi? Meille riittäisi sellainen suunnilleen metrin korkeudella siunattu kuusi. Mistä kannattaa ostaa, jos asuu Helsingin keskustassa eikä omista autoa, jolla noutaa kuusta mistään? Vinkkejä kehiin, kaupunkilaiset! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA