PA244246 PA244257PA244270

Kirosin vähän aikaa sitten tylsiä äitiysvaatteita. Imetysvaatteet olivat makuuni aivan liian raidallisia, kun minä olisin kaivannut jotakin muuta. Eikä raidoissa vieläkään ole mitään vikaa, niitä vaan tarjotaan äitiysvaatteita etsiville kovin usein. Itsellänikin on muutama raitamekko, mutta tuntuu, että se perinteinen sinivalkoinen raita ei sovi minulle. Muut värit tuntuvat enemmän omilta, kovan kohtalon kokenut villamekkoni oli ihan suosikkini, mutta ne himputin turkiskuoriaiset söivät sen. Pitää vielä katsoa, voiko mekon pelastaa, mutta pahoin pelkään, ettei reikiä saa kauniisti piiloon. Toinen äitiysmekkoni, jossa on raitoja, on maksimekko, joka ei kai ole näkynyt koko blogissa. Keskitän muutenkin asukuvat enemmän toiseen blogiini yleensä.

 PA244275 PA244279 PA244281

Toisen blogini puolella julkaisin kasan “ylimääräisiä kuvia”, joita syntyi, kun pyysin miestäni kuvaamaan nopeasti imetysneuleeni ja housut, joiden malli on suunniteltu niin, että ne ovat ideaalit synnytyksen jälkeen. Olisihan se pitänyt tietää, että miehelle ei mikään nopea räpsy riitä, vaan kuviin pitää keskittyä ja niille on etsittävä kiinnostava tausta. Niinpä sen sijaan, että olisin seissyt hetken vanhempieni takapihalla, ajoimme autolla Kylmäkosken vanhalle myllylle. Tässä siis kuvia neuleesta ja housuista, jotka valitsin kiitokseksi, kun toimin äitiysvaatemallina. Tanskassa otetut kuvat julkaistaan vasta keväällä, mutta kerron kyllä, kun Mamaliciousin 10-vuotissyntymäpäiväkuvat on julkistettu. Näissä kuvissa esiintyvät merkin harmaa viskoosineule ja mustat housut.

Miltä merkiltä te olette löytäneet kivoimmat äitiysvaatteet? Suositteko ketjuliikkeitä, jotka myyvät muitakin vaatteita, vaiko merkkejä, jotka ovat keskittyneet pukemaan pelkästään äitejä? 🙂