OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maanantain kymmenen kivaa:

  1. Mummolassa heräiltiin talviaikaan siirtymisen jälkimainingeissa todella aikaisin, mutta pian aamukiukku (siis äidin) haihtui ja siirryttiin aurinkoisiin ulkoleikkeihin.
  2. Juna-asemalla oli pitkä rivi puluja, joita Nöpsyn kanssa ihastelimme kimeästi kiljahdellen kuten aina, kun jossakin on eläimiä.
  3. Päiväunilla kauhistelin likaista turvakahvaa, jonka olen puhdistanut ainakin sata kertaa, mutta joka tuntuu sotkeentuvan meillä aina reissussa.
  4. Ruuanlaittopuuhissa menin tänään sieltä, missä aita on matalin ja turvaudun suosikkivalmisruokaani eli Apetit-kasvispyöryköihin.
  5. Kahvitauolla katselin eilisen Solsidan-jakson Areenasta ja join yllättäen lisää kahvia.
  6. Rappukäytävässä maalattiin kaiteita ja lakattiin ovia, mikä toivottavasti tarkoittaa, että tämä remontti alkaa olla kohta ohitse.
  7. Baanalla sain vangittua samaan kuvaan arvokkaan talon, värikkäitä kasvustoja ja hauskan graffitin.
  8. Muskarissa Nöppis käveli enemmän kuin koskaan ja soitti hyvin innokkaasti eri soittimia ja oli vähemmän ujo kuin yleensä.
  9. Iltakävelyllä nautiskelin ruskan viimeisistä hetkistä toivoen, ettei syksy vaihtuisi talveen tänä vuonna ollenkaan.
  10. Pojan nukahdettua valmistin kupillisen herkkuteetä, jota ostin viikonloppuna Verkkokaupasta Pirkkalasta.