OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vannoin jo kuukausia sitten ostavani smoothiepusseja, jotka voi pestä ja käyttää uudelleen. Nyt, kun vihdoinkin sain raahauduttua Hakaniemeen Ipanaisen myymälään, on pussit hankittu ja myös koekäytetty. Olisihan näitä saanut tilattua netistäkin, mutta kun tarvitsin vähän kantoreppuavustusta, niin koin parhaaksi poiketa myymälään. Nämä smoothiepussit voi täyttää melkeinpä millä tahansa, mitä vaan saa puristettua pussin suuosan läpi ilman järjetöntä väkivaltaa. Hyviä vinkkejä saa tietysti valmiista smoothiesekoituksista, joita lapsille myydään, mutta ajattelin jakaa myös meidän vinkkimme. Tämä on aika täyttävää tavaraa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nöpsyn lounasmoothie

kylmää kaurapuuroa

päärynäsosetta

maitorahkaa

muussattua banaania

Jos joskus kirjoittaisin kirjan, se kertoisi varmaankin siitä, kuinka monella ei tavalla kaurapuuroa voi käyttää ruuanlaitoissa. En ole edes mikään hullu puurofani, mutta puuroa tuntuu vaan jäävän usein yli enkä tykkää yhtään heittää ruokaa roskiin. Nuo pussit “seisovat” muuten kyllä itsestäänkin, joten ne on helppo täyttää lusikalla tai, jos smoothie on koostumukseltaan juoksevampaa, suppilon avulla. Huomasin vasta nyt, että kuvasin tuon täytetyn pussin vain tölkkiin nojaamassa, joten tämä tarkennus oli pakko tehdä. Seuraavaksi voisin kokeilla jotakin kevyempää ja marjaisampaa välipalaa pussitettavaksi! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Muistattehan, että tällaisina kuumina kesäpäivinä smoothieta voi antaa vauvalle tai lapselle tässäkin muodossa?