OLYMPUS DIGITAL CAMERAabc design rattaat OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen niin onnellinen! En ollut ehtinyt matkarattaita metsästää kuin muutaman päivän, kun ne jo löytyivät. Lempäälässä pyörähdimme parillakin kirpputorilla ja jo ensimmäisellä kierroksella huomasin vaaleansinisellä ja harmaalla kankaalla verhotut rattaat. Kymmenellä eurolla lunastin rattaat meille, sillä ainoa ehto eli se, että rattaat saa taitettua kätevästi kasaan, täyttyi noissa ABC DESIGN -rattaissa. Merkistä tai sen laadusta ei ole mitään hajua, mutta taitavat olla juuri passelit tänne mummolaan. Näette nämä myöhemmin käytössä kasattuina, nyt kävin vain kuvaamassa löytöni nopeasti pihalla. Kirpparipäivä oli ihan huippu, löysimme muutakin kivaa Nöpsylle. Palaillaan taas, kun saan ostoksia vähän kuvailtua pojan päällä. Nyt painun kyttäämään Netflixistä Sense8-sarjaa, joka koettaa täyttää Dexterin jättämää mustaa aukkoa sisälläni. Kauniita unia! 😉