OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… miettiä, missä Nöpsyn pienet vaatteet myisi pois. Niitä on kertynyt jo iso kasa. Samoin muita äitiystuotteita kuten turhia hoitoalustoja ja muuta ns. pikkuvauvatavaraa.

… ottaa aurinkoa, jos sellaisia ihania aurinkoisia päiviä on vielä tulossa loman aikana. Ja jos satun olemaan silloin täällä mummolassa, sillä Helsingin keskustassa bikineissä heiluvat ihmiset ovat jotenkin mauttomia enkä halua kuulua heihin.

… käydä Ipanaisen liikkeessä Hakaniemessä. Tämä on ollut suunnitelmissani jo kuukausia(!), mutta en jotenkin ole vaan saanut lähdettyä sille puolelle kaupunkia.

… saada hiekkalaatikko valmiiksi mummolassa. Oikeastaanhan tuo hiekkalaatikko on “hiekkalaiva”, sen rakennuksista voi lukea lisää tästä postauksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… päästä pitkästä aikaa mässäilemään rapujuhliin. Voisiko joku tuttu järjestää sellaiset vai pitääkö tässä aktivoitua itse?

… käydä kuvaamassa meidän suosikkipaikkamme Helsingissä. Tämän postauksen jatko-osa on jo kirjoitettu, mutta en ole ehtinyt ottaa siihen kuvia. Tai no, paha täältä Tampereen kainalosta on kuvata Helsinkiä.

… vierailla kissakahvilassa joko Helsingissä tai Tampereella. Helsingissä Kissakahvila löytyy Fredrikinkadulta, kun taas Tampereella vastaava Purnauskis-kahvila toimii osoitteessa Aaltosenkatu 31-33.

… pohtia, olisiko kannattavaa ottaa loppuvuodesta riski, joka voi tuottaa paljon iloa ja ehkä vähän rahaa siinä sivussa vaiko jättää ottamatta, koska se saattaa vain pahentaa tätä huonoa rahatilannetta perheessämme. Omaa nettisivua siis pohdiskelen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA