Tiedättekö Kikattavan Kakkiaisen? Se on iPad-peli 5-vuotiaille ja nuoremmille lapsille. Ensimmäisessä pelitehtävässä on tarkoitus kutittaa mököttäviä eläimiä, jotka ovat kastuneet läpimäriksi pudottuaan veneestä. Minä innostuin pelistä ihan täysin, kun huomasin sen jonkun tutun Instagram-kuvista. Poika lämpenee hitaasti, mutta ryömii jo nykyään kohti, kun pelin tunnusmusiikki alkaa soida. Näin melkein 1-vuotiaan äitinä antaisin silti hieman palautetta sen perusteella, mitä olen pelituokioidemme aikana huomannut.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olisi kiva, jos joku kehittäisi seuraavat:

  • Peli, jossa on tarkoitus painaa iPadin nappia mahdollisimman kovaa. Eläimen kutittaminen, vaikka siitä seuraakin hauska ääni, ja näytöllä kiemurteleva eläin, on ilmeisesti paljon tylsempää viihdykettä kuin kaikkien nappien painaminen. Ja niitä nappeja pitää jostakin syystä painaa rystyset valkoisina ja hampaat irvessä.

ipad

  • Peli, jossa iPadia käännellään holtittomasti ympäri. Ilmeisesti on jollakin tavalla epäilyttävää, ettei eläimiä näy kuin tabletin etupuolella ja siksi tabletti on käännettävä ympäri tasaisin väliajoin. Ihan vaan, jos sinne omenan viereen olisi ilmestynyt lisää eläimiä.

vauva ja ipad

Vaikka pikkumies ei aina ihan ymmärräkään pelin ideaa, kuluu pelin parissa mukavasti aikaa. Varsinkin eläinten bändillä on hauska leikkiä, kun eläintä näpäyttämällä voi käynnistää tai vaientaa sen pitelemän soittimen. Äitinä pidän erityisesti pelin ulkonäöstä, siitä sataa runsaasti lisäpisteitä. En vaan tiedä yhtään, onko eläinten bändikentän jälkeen vielä uusia kenttiä vai onko peli todella näin lyhyt. Saatan olla niin höpsö, etten ole vaan löytänyt uusia kenttiä! 😀