OLYMPUS DIGITAL CAMERA

https://www.youtube.com/watch?v=N3IVWQwt8sY

Rintamaito-biisi Kahvimaito-biisi soi täällä päässä 24/7, joten kiitos Arttu Wiskari tästä korvamadosta!  Vaikka otsikosta niin voisikin päätellä, käytän kahvissani lehmänmaitoa enkä omaani. Aiheesta on kyllä tullut keskustelua viime aikoina lapsettomien ystävieni kanssa, kun he ovat järkyttyneet siitä, miten usein maitoa pitää rinnoista pumpata ja kyselleet, olenko maistanut omaa rintamaitoani. Ei, en ole enkä aio sitä kahviini käyttää, vaikka jääkaapissa olisi vain valo. Mustaa kahvia en juo, joten kahvinjuonti jäisi tauolle, jos maitoa ei enää saisi makua pehmentämään.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin tämän kuvien pilkullisen imetysmekon muutama viikko sitten nettikirppikseltä. Vaikka mekko on kivan pirteä, tätä olotilaani se ei valitettavasti piristä. Miehen lomaviikon jälkeen alkoi työviikko, joka nyt tuntuu aivan erityisen raskaalta. Ehkä tuo lomailumoodi jäi päälle tai jotakin, mutta aamulla tuntui siltä, etten vaan jaksa nousta uuteen päivään ja hoitaa taas vauvaa, kotia ja vielä lisäksi kaiken maailman projekteja, joihin olen tyhmänä suostunut. Onneksi haliva pikkumies sai äitinsä ylös ja näin tästäkin päivästä on kohta selvitty jo puoliksi. Halikausi on meillä varsin kova, ja kaikkia pehmoleluja sekä tyynyjä (ja äitiä) halitaan aina, kun joku sanoo: “ai, pikku-Nöpsyä“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuntuipa kivalta palata blogin pariin pienen tauon jälkeen. Pääni suorastaan kuhisee taas postausideoita! Mutta hei, me jatkamme täällä halimista. Tekisi mieli laittaa puhelin pois päältä, kun joku tarvitsee minua koko ajan eikä kenenkään muun pitäisi tarvita minua kuin tuon pienen, halivan pojan. Vaikka mies on töissä, minä taidan lomailla tämän viikon tylsistä arkirutiineista ja velvollisuuksista. ♥