OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakkaat kollegat! Tiedättekin varmaan, ettei aikuisten puhelimiin saa koskea. Se ei enää haittaa, teidänkin kannattaa vaatia omaa puhelinta. Tässä mun versiossa on pikavalinnoissa joidenkin tappityyppien numerot, mutta voi tällä soitella muillekin. Välillä soitan mummille, että äiti kiusaa ja sitten mummi käskee äidin hengitellä syvään ja antaa mulle naksuja. Sitten taas leikitään kunnes nukahdan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isillekin soitan joskus töihin ja sanon, että se vois tulla kotiin vähän aikaisemmin. Tai oikeastaan paljon aikasemmin. Nykyään aamulla vähän itkettää, kun isi nousee sängystä ja lähtee töihin. Sille on kiva soitella, että on ikävä. Se pyytää aina kuvia musta, mutta tällä mun puhelimella ei voi lähettää sellasia, niin äiti lähettää niitä isille. Hei, oottakaas… Nyt toi puhelin soi taas! Pitää mennä, moip!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

t. Nöpsy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA