OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äiti käski huikata tänne, vaikka mulla oli just Möhkiksen kanssa leikki kesken, että MADARA, joka järjestää välillä 24 tunnin alennusmyynejä, on taas tehnyt sellasen nettiin. Keskiyöhön asti saatte 40% alennusta kaikista MADARA-tuotteista ja vielä lahjaksi ILMAISEN SOS Moisture Cream 50ml -voiteen kaikkiin yli 60 euron tilauksiin. Äiti ina sanoo, ettei ilmaisia lounaita oo, mutta voiteita kai sitten on. Ettehän te aikuiset kyllä mihinkään kekiyöhön jaksa valvoa, joten kannattaa ehkä ostaa heti. Ainakin meidän pikkuisten tuotteet on hyviä, ja äiti huusi, että pihlajajuttujakin kannattaa kokeilla. Mummu tykkää noista seerumeista ja kasvovesistä, mutta se on jo vanha ja vanhat ihmiset höpöttää mitä sattuu. Ei mulla muuta, moikka!

t. Nöpsy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(monitoimivoide saatu)