Kirjoitin täällä hyvästä ideasta kierrättää tarpeettomat äitiyspakkaukset ja nyt on aika palata tämän projektin pariin. Muutama tuttuni kyseli minulta jälkikäteen, oliko kyseessä aprillipila. Harmi, jos kirjoitukseni ajoitus oli huono. Postasin jutun jo edellisenä iltana, mutta moni taisi lukea postaukseni vasta aprillipäivänä. Jos koko juttu on mennyt ohi, lukekaa toki tuo vanhempi postaus. Pähkinänkuoressa kerrottakoon, että olen lähettämässä äitiyspakkaustani Afrikkaan. Kasaan pakkaukseen vaaditut tuotteet ja lähetän sen Äidiltä toiselle -projektin koordinaattorille, joka sitten postittaa pakkauksia eteenpäin. Toisin sanoen pienellä vaivalla ja kymmenellä eurolla, jotka postikuluihin kuluvat, voi auttaa paljon. Tässä GIF-muodossa minun pakkaukseni tämän hetken tilanne.

Äidiltä toiselle

Ennen juhannusta pitäisi ehtiä käydä laatikon sisältö läpi, heittää pois (eli kiertoon) kaikki, mikä ei listaukseen kuulu ja etsiä tutuilta tai kirpputoreilta puuttuvat vaatteet. Tällä hetkellä laatikossa on paljon turhaa tavaraa ja suuri osa vaatteista on liian suurta kokoa. Aivan pienimpiä kokoja meillä ei oikein ole tallella, joten niitä pitää etsiä pakkaukseen. Ajattelin kuvata ennen paketin lähettämistä vielä lopullisen sisällön. Jos kasaatte omaa pakkausta projektiin, muistakaahan nyt, että paketin on mielellään oltava valmiina ja lähetetty ennen juhannusta. Sen jälkeenkin voi osallistua, mutta jos vaan aikataulu sallii, valmiita paketteja kaipaillaan jo nyt kesäkuussa.

Oletteko osallistuneet tai aiotteko osallistua tähän? Bongasitteko muuten Nöpsyn kuvan minun pakkauksestani? Mukaanhan saa laittaa pienen tervehdyksen ja meiltä lähtee tuollainen polaroidi matkaan. 🙂