Haastaja kertoo sinulle viisi aihetta, joista jokaisesta haastetun tulee kertoa TOP 5 listan tyyliin. Haastetun on tämän jälkeen keksittävä 5 uutta aihetta ja haastaa viisi uutta bloggaajaa mukaan. Ei takaisin haastamista.

JÄÄTELÖMAUT

salmiakki-lakritsi / minttu / mango-meloni / polkakarkki / mojitosorbetti

ELOKUVAT

Itse Ilkimys / Moulin Rouge / The Others / Koskemattomat / Monsterit Oy

KEVÄTPUUHAT

asunnon sisustaminen keväiseksi / vaunulenkit auringonpaisteessa / talviturkin kastaminen / valkoviinin juominen nurmikolla / uusien vaatteiden etsiminen kaupoista

TAVAT/PAKKOMIELTEET

maito on kaadettava kahvimukiin ennen kahvia / meikit on pestävä pois ennen yöunia / riisiruokiin ei voi laittaa ketsuppia / puhelimeen on ladattava uusimmat päivitykset / Nöpsyä on pussattava, kun poika on kiinnitetty autoon turvakaukaloon

ASIAT, JOTKA TEKEE SUT JUST NYT ONNELLISEKSI

ensimmäinen äitienpäivä / kesätukka eli vaaleat raidat / uusi iPod / kauan hukassa olleet haaveet / Minna Parikan puputennarit vauvoille (haavetasolla)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos haasteesta Mabn. Omat haasteaiheeni eli aiheet, joista haastamani bloggaajat listaavat viisi suosikkiaan, ovat ihanimmat nimet tyttövauvalle, suloisimmat nimet poikavauvalle, kesän 2015 hittibiisit, Disney-piirroselokuvat ja pelottavimmat kauhuelokuvapahikset. Haastan blogiäideistä Emmin, Pian, Katjan, Lindan sekä Alesyan! 🙂