Siellä on vauvoja. Kuvat Nepalin uhreista järkyttävät, mutta erityisen pahalta tuntuu nähdä vauvoja. Likaisia vauvoja, orpoja vauvoja, tutteja ilman omistajia, tyhjiä kapaloita tai mitä tahansa, mikä viittaa edes etäisesti vauvoihin. Tuore äiti reagoi voimakkaasti aina, kun hädässä on lapsi. Monet tahtoisivat auttaa, mutta keräyslippaisiin ei ehkä ole tullut törmättyä ja klikkailu sivustolta toiselle ja pankkitunnusten etsiminen voi olla liikaa vaadittu, vaikka niin ei saisi olla. Onneksi on helpompiakin tapoja auttaa. Minä törmäsin tekstiviestilahjoitukseen illalla Instagramissa ja päätin jakaa lahjoitusohjeet blogissani, koska teitä on siellä ruutujen takana kymmeniä tuhansia. Muutama vappupallo, pari drinkkiä tai pienimuotoinen brunssi vähemmän ja 15 euroa on säästynyt sitä tarvitseville. Se on pieni uhraus, kun miettii, mitä ihmiset Nepalissa ovat menettäneet.

nepal_earthquake

TEE 15 EURON LAHJOITUS TEKSTIVIESTILLÄ LÄHETTÄMÄLLÄ VIESTI “SPR” NUMEROON 16499. ASIALLA ON KIIRE! 🙁

(kuva täältä)