… tehtiin töppöstenhukkaamisen maailmanennätys. Lopullisesti hukassa ei ole yksikään töppönen, mutta yhden olin tiputtaut rappukäytävään, toinen lensi kadulle ja kolmannen Nöppis oli piilottanut sohvan alle. Onneksi naapurit nostelevat näkyvälle paikalle noita käytäviin tippuneita vauvanasusteita, niin ne päätyvät yleensä takaisin meille.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… simahdettiin parhaiten kantoreppuun. Oman Tula-reppuni sain jo ajat sitten Ipanainen-verkkokaupalta. Ajattelin käydä Hakaniemen myymälässä kantoreppuopastuksessa, jotta oppisin kantamaan vauvaa myös takana. Perusteellisemmat kantoreppukokemukseni löytää tästä kantoreppuvertailupostauksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… vietettiin aikaa polvillaan. Olisipa se jäänyt siihen, mutta muutaman päivän ajan täällä on seisottu tukea vasten. Tämä muksahtelevan ja itkevän lapsen vahtiminen aiheuttaa vähintäänkin harmaita hiuksia äidille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… treenattiin asioihin arttumista ja esineiden liikuttamista rataa pitkin. Masterkidz antoi meille tähän tarkoitukseen sopivan lelun kokeiluun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… ihailtiin Nöppiksen hurjaa pyörrettä. Luulimme mieheni kanssa ensin, että pyörre periytyi häneltä, mutta kappas – minultakin löytyy takaraivolta aivan samanlainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… leikittiin ruuanlaittovälineillä. Kauha ja vispilä ovat vähintäänkin parasta maailmassa ja voittavat modernit musiikkilelut aivan heittämällä! 😀