Joululoma Rovaniemellä alkaa lähestyä loppuaan. Vuotta taidamme vaihtaa toisessa mummolassa, joten matkailu ei ole tältä vuodeltaan kuitenkaan ohitse. Olen niin keskittynyt lomailuun ja lepäilyyn, etten ole muistanut kuvata ollenkaan lahjoja blogiin. Pikkuinen poika sai joululahjaksi toiselta tädiltään lämpimät kengät ja toiselta tädiltä taas ihanan collegehaalarin. Tämä haalari on sellaista kokoa, että kun Onepiece jää pieneksi, tämä on suunnilleen sopiva. Pappa antoi lahjaksi vinon pinon vaippoja ja “dynamiittia” eli luumusosetta. Lisäksi paketista löytyi pehmoinen Puppe-kirja. Ensikirjat ovat meillä nyt suosittuja, varsinkin tuollaiset rapisevat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatteko muuten vielä, kun kerroin voittaneeni arvonnassa? Voittamani Milker Nursing -merkkinen imetysmekko saapui ihan muutamassa päivässä ja olen käyttänyt sitä vuorotellen valkoisen “jouluneuleeni” kanssa jo viikon ajan. Raidallinen mekko sai kehuja jopa niiltä ystävistäni, joiden arvelin etukäteen inhoavan mekkoni ulkonäköä. Materiaalikin on niin ihanan pehmosta ja kutittamatonta, että aijai! Muutenhan mekko on aika neutraali, mutta siinä on värikkäät taskut edessä. Mekko on siis tämä mekko ja tiedän, että se on hinnaltaan hurja. En olisi ikinä tilannut sitä itse, mutta nyt, kun tiedän merkin hyväksi, kyttäilen ALE-puolelta vaikka mitä vaatteita. Sain jopa otatettua muutaman kuvan mekosta tositoimissa tänne blogin puolelle. Pahoittelut huonosta laadusta, mutta kai näistä vähän näkee, miten mekko istuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitenkään muodikkaana en mekossani ole hiihdellyt, vaikka kyllähän nuo villasukat tavallaan sopivat mekon värimaailmaan. Pinkkiä sukissa, pinkkiä taskuissa. Harmaat kengät sentään nappasin kotoa reissuun mukaan, kun ne niin kivasti sopivat mekon väreihin. Mekossa olevan imetysluukun huomaa ehkä paremmin tuosta ylemmästä kuvasta, luukku on osoittautunut todella käteväksi. Kestäkää vielä hetki tätä hehkutusta. Talven lämpimin imetysmekko – OLET IHANA! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA