OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA perttaus1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään on kuulemma jouluaatto. Joulukuusi on koristeltu, joulupäikkärit nukuttu ja äiti on saanut aamukahvinsa juotua rauhassa. Mulle tehtiin aamupalaksi ekaa kertaa kaurapuuroa, siinä oli luumuakin seassa. Nam! Oli ihan tosi hyvää. Kävin eilen papan ja isin kanssa ulkona hakemassa kuusen ja siellä oli kuulkaas kylmä. Ei muuten, kun oli lämmintä päällä, mutta nenässä vaan kipristeli vähän. Onneksi mentiin sitten äkkiä sisälle takaisin, ettei nenä jäätynyt kellään. Illalla nukuttelin papan sylissä, se on ihan paras paikka nukahtaa. Täällä pappalassa on kamalan kivaa. Toivottavasti teilläkin on kiva joulu. Äiti tulee teille kirjoittamaan taas pian, mutta nyt isi ei anna, ettei sille tule se joku stressijuttu.

perttaus2OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rauhallista joulua!

(mun huppari saatu Gantilta joululahjaksi)