Viime viikonloppu sujui vähän masistunnelmissa. Yleensä olen iloinnut veronpalautuksista tähän aikaan vuodesta, mutta tänä vuonna lainasin ne jo etukäteen, joten ns. ylimääräistä joululahjarahaa ei ole tulossa mistään senttiäkään. Tämän vuoden lahjat ovat DIY-kategoriaa ja aivosoluni käyvät ylikierroksilla, kun koetan keksiä budjettilahjoja rakkaille ihmisille. Onneksi kohta pääsee muuttamaan halvempaan asuntoon ja rahaa alkaa kertyä jossakin vaiheessa taas säästöönkin. Viikonloppuna selailin nettiä tylsistyneenä ja mietin, että jotakin kivaakin saisi taas osua tielleni. Eihän kellään voi mennä niin pitkää aikaa putkeen huonosti. Onneksi elämäni valona on pieni mies, jonka hymy saa unohtamaan kaiken ikävän ainakin hetkeksi. Kökköfiiliksen keskellä kuitenkin ne kivat asiat haalistuvat välillä ja sellaista hetkeä vietin viikonloppuna. Sitten, kesken imetyshetken ja netin päättömän selailun, löysin Milker Nursing -nettikaupan Instagram-profiilin, jonne oli postattu imetysmekkoarvonta.

arvontavoitto

Niinhän siinä sitten kävi, että vaikka todennäköisyys voittaa tuossa kansainvälisessä arvonnassa oli todella pieni, onnetar osui kuin osuikin kohdalleni. Ette usko, että on juuri tänä vuonna tarvetta villasekoitemekolle, jossa voi imettää! En olisi koskaan raskinut tilata tuollaista sadan euron hintaan, joten olen voitosta todella onnellinen. Se ei olisi voinut osua parempaan saumaan. Mekon lisäksi hyvää mieltä aiheutti tuo uusi merkkituttavuus, jonka nettikauppaa kävinkin heti voittoni jälkeen selailemassa. Esimerkiksi tämä pitsimekko on kerrassaan suloinen ja sitä löytyy myös mustana, jos hakusessa olisi juhlava imetysmekko esimerkiksi uudenvuodenjuhliin. Vinkkinä vaan muille imettäjille.

imetyspitsimekko_

Panostan mielelläni kalliimpiin vaatteisiin silloin, kun on varaa, mutta uusien merkkien kanssa se vähän jännittää. Koskaan ei tiedä, onko vaatteen hinta korkea vain “nimen vuoksi” vai onko laatu oikeasti hyvää. Olen ostanut raskaus- ja imetysvaatteita massaketjuista edullisesti, koska käytän niitä niin lyhyen ajan elämästäni ja toisaalta juurikin siksi, etten tahdo tuhlata vaatteeseen, joka ehkä nyppyyntyykin rumaksi jo ensimmäisessä pesussa. Kiva nähdä, onko tämä Milker Nursing hintansa arvoinen merkki. Jos on, tiedän ainakin, että voin suositella sitä muille imetysvaatteita etsiville äideille. Onko Milker Nursing teille tuttu merkki? Mitä olette tykänneet vaatteiden laadusta? 🙂