OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maanantaisella neuvolakäynnillä tapahtui kivojakin juttuja. Muistin kerrankin napata makuuhuoneen nurkasta mukaan kassin, joka on täynnä pieniä ja muuten epäsopivia vaatteita vauvalle. Viiskulman terveysasema kun on siitä ihana paikka, että siellä on neljännessä kerroksessa kierrätyspöytä. Pöydälle voi tuoda itselle turhia vauvajuttuja ja siitä saa ottaa mukaansa tarpeellisia ilmaiseksi. Tälläkin kertaa paikalla oli koreja täynnä vaatteita ja vaatteet oli vielä lajiteltu kokojärjestykseen. Lisäksi joku oli tuonut paikalle ainakin tuttipulloja. Minä vein sinne vaatteita, syöttölapun ja asusteita vauvoille. Toivottavasti joku antaa niille hyvän kodin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen suunnitellut kirjoittavani terveysaseman kierrätyspöydästä jo aikaisemmin, mutta jotenkin se on sitten kuitenkin unohtunut. Nyt kehtasin napata muutaman kuvan pöydästä ennen neuvola-aikaamme. Tarjolla on hyväkuntoisia ja ehjiä vaatteita. Mitä minä olen pöytää vilkuillut, siellä on yllättävän paljon merkkituotteitakin kuten Marimekkoa. Laittakaahan sana pöydästä leviämään, jos tiedätte ihmisiä, joille vaate- ja välineapu tulee tarpeeseen. Laitetaan hyvä kiertämään levittämällä informaatiota! Jos kukaan ei ole vielä sitä napannut, tuolta pöydältä löytyy meidän ensimmäinen nallepukumme. Arvatkaa, nousiko pala kurkkuun, kun pakkasin sen pois? 🙂