0dd7bbf24b41a43f7ab53befc0338725b151649e

Törmäsin eilen aivan täydelliseen joululahjaideaan tuoreelle äidille tai miksei jo ihan niin sanotusti äitikonkarillekin. Jos siis tunnet äidin, joka rakastaa kahvia ja jolta löytyy tämän tyylin huumorintajua, tuollainen kuvan muki saattaisi olla aika kova sana joululahjaksi. Varsinkin, jos mukin sisälle ostaa vielä laadukasta kahvia pussillisen. Tai no, ei lahjakortti lähipaahtimoonkaan ole huono idea mukin täytteeksi. Tämä hulppea HUONO ÄITI JUO NYT KAHVIA! -muki löytyi Huono Äiti -verkkokaupasta, johon kannattaa FB-sivun lisäksi tutustua välittömästi ellei se ole jo tuttu. Me äidit syyllistymme ja syyllistämme itseämme usein aivan naurettavan mitättömistä asioista ja minusta tällainen muki olisi varsin hyvä muistutus siitä, että vähän rennommin voi aina ottaa. 🙂

(kuva täältä)