OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… siirtyä isompien poikien tutteihin ja avata vihdoin sen isin ostaman kokomustan tutin hienosta paketistaan, jossa on uusi tuttinauhakin.

… huutaa kovaan ääneen vastalauseita, kun äiti ei aina tajua, mitä poika haluaa, vaan tunkee väkisin tissiä suuhun.

… avata (turhaan) pienen suunsa, kun istuu äidin sylissä ja äiti syö herkullista puuroa.

… äidin järkytykseksi valvoa välillä ihan koko päivän ilman päiväunia.

… ryömiä itse tissille unimaidolle, jos on saanut nukahtaa aamuyöllä äidin kainaloon.

… nauraa ääneen, kun joku rontti kutittelee kyljistä.

… muksautella päällään äitiä aikamoisella voimalla leukaan ja nenään. Tämä lasketaan jo melkein kotiväkivallaksi.

… todeta, että rakas vaunukoppa alkaa paksun lämpöpussin kanssa olla jo aikamoisen ahdas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika kuluu niin nopeasti. Vastasyntynyt vauva on enää vain muisto, sillä tälläkin hetkellä vieressäni jokeltelee jäntevä pieni poika. Synnytyksestä on huomenna kulunut tasan kolme kuukautta ja aika on onneksi alkanut kullata epämukavia muistojani kyseisestä tapahtumasta. Paljon on muuttunut ja muuttuu koko ajan. Poika kasvaa hyvin ja ajattelinkin tämän viikon neuvolakäynnin jälkeen laittaa kasvukäyrät tänne, kun niitä kyseiltiin jo kommenttiboksin puolella. Koetan muutenkin kirjoitella kuulumisia ja arkea enemmän, mutta meillä ollaan niin virkeitä, että aikani kuluu nykyään täyspäiväisenä viihdyttäjänä. Isi on töissä kauempana kuin ennen, joten olen entistä pidempiä aikoja kaksin lapsen kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaipoissa käytämme tällä hetkellä kaikilta merkeiltä kokoa 2. Pampers, Libero ja Muumit kuluvat tasan samaa tahtia enkä tällä hetkellä pidä mitään merkeistä parempana kuin muut. Mies suosii kosteusindikaattorivaippoja, mutta itse luotan nykyään nenääni. Kummasti sitä oppii. Olen myös huomannut, että vaippojen sisältö on moninkertaistanut itsensä. En enää ihmettele, miten niskap*ska on mahdollinen toteuttaa, vaikka sellaista emme olekaan vielä päässeet näkemään. Imettäminen menee niin rutiinilla jo asentojen suhteen, että kipeät nännit ja väärä imuote ovat muisto vaan. Kun pojan suu kasvoi, homma helpottui huomattavasti. Olitte oikeassa, onneksi en luovuttanut ensimmäisten vastoinkäymisten ja turhautumiskohtausten kohdalla! 🙂