bingo

(Klikkaa isommaksi!)

Bongasin Facebookista tällaisen hauskan bingon. Mietin, että kun nyt kerta vietetään Kansainvälistä kantoliinaviikkoa, minäkin lähtisin kokeilemaan tätä ja kirjoittaisin viikon aikana blogiin ainakin kantorepustani ja myös siitä kantoliinasta, jos vaan mitenkään ehdin. Reppupostauksen tekstit ovat siis melkein valmiit, joten sen ilmestyminen on siksi nopeampaa kuin liinapostauksen, mutta tavoitteeni on ehtiä kirjoittaa ja kuvata molemmat loppuun. Bingoon liittyy näköjään hauska arvontakin, josta voi lukea lisää täältä. Arvonnan järjestävät yhdessä Kantaen ja Ipanainen. Lisäsin blogiini kantelupukki-kategorian, josta löytää jatkossa kantamiseen liittyvät jutut.

Lähteekö joku kanssani bingoilemaan vai seuraatteko vaan sivusta muiden bingoilua? Bingoa helpottaa se, että Facbeookissa jaetusta kantopostauksesta saa jo rastittua yhden ruudun ja tässä teille on sellainen! 🙂