OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En juuri koskaan etsi netistä lastenvaatekauppoja, vaan ostelen niistä, jotka ovat minulle ennestään tuttuja. Tiedän, mistä saa eettisiä, hieman hintavampia lastenvaatteita ja mistä taas suhteellisen edullisia perusvaatteita. Erikoisempia lastenvaatteita ei juurikaan ole tullut vastaan, mutta uusimman yhteistyöni kautta tiedän nyt, että niitä tarjoaa PuesNy-verkkokauppa. Uuden nettikaupan tavoitteena on  laajentaa lastenvaatteiden valikoimaa Suomessa, jossa myynti on heidän mukaansa keskittynyt pääasiassa ketjuliikkeisiin sekä pieniin verkkokauppoihin. Verkkokauppa toimii osittain ulkomailta, vaikka onkin suomalainen yritys suomalaisine omistajineen. Asiakaspalvelukin toimii suomeksi, mikä on monella ihan perusvaatimus, kun harkitaan, mistä kaupasta uskalletaan tilata ensimmäistä kertaa. Ainakin itse koen sellaisen verkkokaupat luotettavimmiksi, joissa palvelua saa suomeksi ja joita koskee Suomen kuluttajansuojalaki.

Valitsimme testiin pojallemme tähtikuvioisen collegehaalarin, joka resorit kääntämällä on jo sopiva. Tämä taitaa mahtua vielä pitkään, sillä resorit kääntämällä saa muutaman sentin lisäpituutta vaatteen hihoihin ja puntteihin. Lisäksi saimme koiratennarit, joista olen aivan erityisen innoissani. Tennarit ovat hieman vajaa 8-viikkoiselle pojallemme juuri sopivat ja ne herättävät mukavasti huomiota muiden äitien keskuudessa. Sinäkin voit voittaa vapaavalintaisen kenkäparin verkkokaupan valikoimasta linkittämällä tämän postauksen kommenttiboksiin kenkäparin, jonka haluat. Perustella ei tarvitse, mutta saa kyllä. Hauskaa jalkinevalikoimaa pääset selaamaan tästä linkistä. Osallistumisaikaa on perjantai-iltaan 12.9.2014 kello 22:00 asti. Tasapuolisesti onnea kaikille arvontaan!

Edit: Voittaja on arvottu ja hänelle on lähetetty sähköpostia. Onnea nimimerkille Terhi! 🙂

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Verkkokaupassa on nyt käynnissä “osta 4 – maksa 3” -tarjous nahkatossuista, jotka sopivat kuulemma erinomaisesti kerho- tai tarhatossuiksi. 🙂