OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joskus on ihana lähteä retkelle jonnekin ihan lähelle. Pyynikillä sijaitsee eräs suosikkipaikkani Tampereella, ja tuonne näkötornille suuntasimmekin tänään koko perheen ja vielä mummonkin voimin. Aurinko paistoi ja ilma oli lämmin. Emme kiivenneet ylös torniin, sillä 75 % seurueestamme kärsii korkeanpaikankammosta. Nautiskelimme kahvit suosiolla ulkona ja totesimme, että kyllä ne tuoreet munkit ovat vaan herkullisia. Harmiksemme vaan huomasimme nopeasti, että paikka kuhisi ampiaisia. Sokeri houkuttelee nuo pörräävät pirulaiset paikalle, joten jos mukana on vauva tai koira, kannattaa ehkä valita paikka kauempaa kuin kahvilasta sisältä tai heti ulkoa terassilta.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turvakaukalon suojaksi piti ottaa vaunujen suojaverkko, sillä ahdistuin ympärillä parveilevista ampiaisista ihan tosissaan. Löysimme kuitenkin rauhallisen paikan ja saimme lopulta kahvit juotua rauhassa. Pieni mies veteli onnellisena sikeitä possusukissaan, kun me aikuiset stressasimme ötököistä. Vaikka paikka oli meille kaikille tuttu, visiitti sinne osui jotenkin hyvään saumaan. Minä ja mieheni olimme turhautuneet työjutuista ja äidilläni oli vapaapäivä. Puolen tunnin automatka mummolasta kaupunkiin oli siis rentoutumisen arvoinen uhraus. Eikä se autoilukaan nyt niin kamalaa ole, kun on toimiva ilmastointi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä oli täällä pientä flunssapaniikkia vauvan kanssa ja pääsin pitkästä aikaa kirjoittamaan vähän enemmän tänne blogiin. Arvostan silti, että joku ehti jo jättää p*skakommenttia, kun ei tule “kunnon postauksia”. Kommentoija on hyvä vaan ja kokeilee, miltä tuntuu hoitaa alle 2 kuukautta vanhaa vauvaa ja tehdä töitä samalla öin ja päivin, jotta perheellä on varaa elää. Että jos jatkossakin huolehdittaisiin siitä omasta elämästä, jos sellainen kerta löytyy. Noita lokakommenttejahan en jatkossakaan julkaise, joten niitä on turha kirjoittaa. Ei millään pahalla. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Lastentossuarvontaan ehtii osallistua vielä huomisen ajan!