OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Puklurättejä alias harsovaippoja voi käyttää näppärästi turbaaneina. Näin totesi ystäväni, joka on turbaaniammattilainen (katsokaa vaikka ohjeet täältä). Isoin plussa tuli pukurättien värivalikoimasta ja materiaalista, jossa ei kuulemma solmu luista.
  2. Kertakäyttöiset liivinsuojat jäävät epätodennäköisemmin ikävästi nännien ihoon kiinni, jos niiden keskikohdat voitelee kevyesti Bepanthenilla.
  3. Vaipat, joissa on kosteusindikaattoriviiva eli viiva, joka vaihtaa väriä, kun vaippa kastuu, ovat käteviä. Näitä valmistavat ainakin Libero ja Pampers.
  4. Vauvaöljy sopii vaikka mihin. Vauvan kylpyveteen, ihon kuivien kohtien hoitamiseen, päänahan karstan poistamiseen, raskausalpia ehkäisemään ja jo syntyneitä vaalentamaan, kuiville hiuslatvoille, kynsinauholle… Jatkanko vielä?
  5. Älkää tulko tänne enää maanantaina, sillä blogini muuttaa sunnuntain aikana. Menkää heti ensi viikon alussa sen sijaan osoitteseen bebeaulait.bellablogit.fi tai vielä parempaa – tallentakaa muistiin osoite bebeaulait.fi. Se ohjaa teidät AINA oikeaan osoitteeseen. 🙂