Tuttuni pyysi apuani ja kilttinä tyttönä en tietenkään osannut kauniista pyynnöstä (ja suklaapatukoilla lahjomisesta) kieltäytyä. Aihepiirikin on niin ajankohtainen omassa elämässäni, että olisin ehkä joka tapauksessa kirjoittanut tästä blogissani jossakin vaiheessa. Lupasin vinkata kaikille blogini lukijoille elokuussa aukeavasta sivustosta, joka kokoaa mammablogit eli vauva-, taapero- ja lapsiperheblogit saman sivuston alle. Mikään blogiportaali ei kuitenkaan ole kyseessä eikä sivustolle valikoida bloggaajia, vaan sivustolla näytetään eräänlaisena virtauksena uusimmat blogipostaukset mammabloggaajilta, jotka ovat ilmoittaneet bloginsa sivustolle mukaan.

mammablogit

Sivuston nimi on Mammablogit.com ja se tarjoaa:

  • bloginlukijoille helpon tavan seurata suosikkimammablogejaan saman sivuston alla. Uutta luettavaakin löytää helpommin, kun lapsiaiheisia blogeja ei tarvitse seuloa muiden kategorioiden blogien joukosta.
  • mammabloggaajille mahdollisuuden löytää luettavaksi muiden samanhenkisten bloggaajien blogeja ja tietysti ilmaisen keinon saada uusia lukijoita omalle blogille.
  • kaikille seuraajille mahdollisuuden voittaa Stokken Tripp Trapp -syöttötuoli. Kyseessä on sivuston järjestämä heinäkuun arvonta, joka löytyy Mammablogien Facebook-sivulta. Itse en kehdannut arvontaan osallistua, meiltä kun tuollainen tuoli jo sattuu löytymään.
  • muuta vauva- ja lapsiaiheeseen liittyvää sisältöä.

Sivuston on määrä aueta elokuun alussa, mutta oman mammabloginsa voi liittää mukaan vaikka heti. Näin avajaispäivästä saa parhaan hyödyn, kun sivustolla on paljon ihmisiä ja oma blogi päivittyy jo siellä. Bloginsa voi ilmoittaa mukaan tällä sivulla. Minä ainakin liitin blogini mukaan samalla sekunnilla, kun kuulin sivustosta. Mitä mieltä olette? Onko tällaiselle sivustolle ollut kysyntää vai seuraatteko mammablogeja mieluummin omien kirjanmerkkienne tai portaalien kautta? Entäpä bloggaajat? Onko omalle mammablogille helppo saada uusia lukijoita? Itse ainakin tunnen välillä hukkuvani ns. blogimassaan, vaikka kivasti ihmisiä täällä päivittäin jo elämääni seuraakin. 🙂