Kun mietin, mitä vauvantarvikkeita tulen tarvitsemaan, kylpyamme nousi aika korkealle sijalla pakollisten hankintojen listallani. Stokken suosittu Flexi Bath -kylpyamme miellytti silmääni ja harkitsin sen ostamista. Olin jo melkein sopinut ostavani ammeen käytettynä, mutta sitten sain vauvakutsuvaroituksen ja kiellon ostaa mitään. Nyt Stokken edustaja otti kuitenkin yhteyttä minuun ja kysyi, tahtoisinko valita itselleni vauvalleni ammeen heiltä. Tämä innovaatiopalkittu amme on kokoontaitettava, joten se ei vielä kylpyhuoneessa turhaa tilaa ja sen voi napata mukaan myös matkalle. Vastasin siis ehdotukseen kyllä (ja vinkkasin tytöille, että eivät vaan osta minulle ammetta).

 unnamed3

Olette jättäneet niin hyviä vinkkejä blogiini, lähetelleet niin mukavia sähköposteja ja olleet muutenkin aktiivisia, joten hemmottelisimme myös yhtä teistä mielelläni omalla kylpyammeella tässä prinsessamaisessa, uudessa värivaihtoehdossa. Voit voittaa kuvien vaaleanpunaisen ammeen itsellesi (tai lahjaksi ystävällesi, jos väri ei tunnu itselle sopivalta) kommentoimalla tähän postaukseen maanantai-iltaan 7.7.2014 kello 20:00 mennessä, minkä tuoksuista kylpyvaahtoa käytät mieluiten. Ja nyt puhutaan siis SINUSTA, vauvoillehan on ihan omat kylpyöljyt ja -tuotteet. Tässä arvonnassa arpansa voi tuplata tykkäämällä Bebe au Lait -sivusta Facebookissa täällä. Ilmoitathan kommentissasi, osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille! 

Edit: Arvonnan voittajaksi selvity nimimerkki Mandy. Onnea voittajalle, sinulle on lähetetty sähköpostia osoitetiedustelija varten. Suurkiitokset myös muille arvontaan osallistuneille!

unnamed4

Yhteistyössä Stokke.

(kuvat valmistajalta)