Imetysliiveistä on nyt stressattu sen verran paljon, että kävin vihdoin eilen ostamassa itselleni sellaiset. Moni teistä suositteli, että synnytyslaitokselle lähtiessä olisi hyvät olla yhdet imetysliivitjo valmiina ja lisää voi ostaa kotiutumisvaiheessa sitten, kun näkee vähän, millaiset pallukat siihen rintakehään oikein kasvaakaan, kun maito nousee kunnolla. Tästä syystä en halunnut panostaa hirveästi imetysliiveihin, vaan kuuntelin neuvojanne ja ostin Lindexiltä kaarituettomat liivit hintaan 22,95 euroa. Niistä voi lukea lisää täältä. Edellisen viikon aikana kaikki vanhat liivini ovat jääneet pieniksi, joten jotakin tuossa rintavarustuksessa tapahtuu jo nyt eikä liiviostoksia voinut enää jättää myöhemmälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA P1010002

Samalla reissulla poikkesin Kampin Bebes-myymälään ja vihdoin löytyi tukivyö, joka istui kuin valettu. Anita-merkkinen vyö oli sekin teidän suosittelemanne. Sanoinko jo jotakin siitä, että äitiysasioissa vertaistuki on korvaamatonta? Tätä vyötä myydään valkoisena, mustana tai ihonvärisenä, ja lisätietoja vyöstä voi lukea täältä. Itse päädyin ihonväriseen vyöhön. Hinta tuntui ensin hurjalta, mutta kun sovitin vyötä ja mietin, miten paljolta tuskalta se voi vielä säästää, jos raskaus menee vaikka yliajalle, oli ostopäätös sinetöity. Kiitokset vielä ystävällisille myyjille avusta!

P1010006OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Melkein koko tilini upposi ostoskierrokselle, sillä ostin vihdoin kotiin odottamaan myös ne pienet, pakolliset vauvatarvikkeet. Nyt on niistäjää ja muuta hyödyllistä, jos vauva päättää syntyä vaikkapa huomenna. Ei tarvitse isän sitten stressaantuneena juoksennella ympäri kaupunkia. Yksi juttu, mikä vielä kaivelee, on tuo harsoasia. Äitiyspakkauksessahan tuli mukana kaksi puklurättiä eli harsoliinaa, mutta tahtoisin niitä lisää. En vaan onnistu törmäämään muuta kuin kuvioituihin “designharsoihin”, jotka maksavat suunnilleen 25 euroa kolmelta kappaleelta. Mistä ihmeestä te olette ostaneet ne edulliset, valkoiset perusharsot? Anttila myi ainakin ei-oota, samoin S-market. :/