OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän postauksen sisältö tulee olemaan aivan puhtaasti “mutkunmähaluan”-tasoista lässytystä kuvien kera tarjoiltuna. Pääsin kurkistamaan KappAhlin syksyyn 2014 ja jostakin syystä hoikille ihmisille tarkoitettujen naistenvaatteiden sijaan päädyin ihastelemaan pienille ihmisille tarkoitettuja vaatteita ja asusteita. Varsinkin pienet, pehmustetut töppöset ilahduttivat. Käytän itse tuollaisia päivittäin kotona, kun hiihtelen ympäri kämppää aamutakissani. Siinä vaiheessa, kun noilla töppösillä ei oikein edes kävellä, ei varmaankaan tarvitse miettiä, miten hyvät ne ovat lapsen jalassa, jos niiden pääasiallinen tarkoitus on lähinnä lämmittää pikkuisia jalkoja. Vaiko sittenkin vain miellyttää äidin visuaalista silmää?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA P1010020 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taaperokokoisille eli kokoon 98 laajennettu Newbie-mallisto lanseerattiin viime vuoden alussa. Moni oli kuulemma surkutellut kokojen loppumista, kun vauvamalliston tyyli oli miellyttänyt, mutta vauva kasvanut nopeasti vaatteista ulos. Minun kohdallani juurikin tämä vastasyntyneiden mallisto on ajankohtainen, mutta on hyvä tietää, että samaa tyyliä voi ostaa isommallekin lapselle vauva-ajan päätyttyä. Uusin mallisto sisälsi mm. paljon luomulaatuista puuvillaa pikkuisille, ja pakko myöntää, että materiaali oli aivan ihanan tuntuista iholla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  P1010024 P1010025 P1010026

Isommille lapsille (eli juurikin niille taaperosta isommille) olikin sitten tarjolla kaikenlaista prinsessahameista karvaliiveihin. Eniten ihastuin kuitenkin farkuilta näyttäviin housuihin, jotka hipelöinnin jälkeen paljastuivat kuitenkin suureksi huijaukseksi. Kovan ja karhean farkkukankaan sijaan housut olivat pehmoista collegehousukangasta! Kuinka voikaan ulkonäkö hämätä. Meille aikuisillekin voisi tehdä tällaisia hämäysfarkkuja, kiitos. Kaikkia KappAhlin lastenvaatteita voi selailla tästä, vauvaosasto aukeaa eteenne tästä. Kaikilla kun ei välttämättä ole myymälää lähistöllä tai ostoksille ei vaan koskaan pääse rauhassa.

Kuulisin mielelläni teiltä äideiltä, ovatko KappAhlin vauvanvaatteet olleet käytössä hyviä? Pidin itse kangastuntumasta ja malliston ulkonäöstä, mutta en osaa yhtään etukäteen arvioida, kestävätkö vaatteet kulutusta ja ovatko ne muuten laadukkaita. KappAhl-kokemuksia saa siis jakaa kommenttiboksin puolella, jos niitä vauva-asioissa löytyy! 🙂