OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ihan sekaisin! Aamulla matkustin rystyset valkoisina Meilahteen ensimmäiseen ultraani, mutta en yhtään osannut varautua siihen, mitä päivän aikana tapahtui. Normaalisti olen hyvinkin rationaalinen ihminen, mutta olen raskauteni aikana usein pohtinut, että saatan vain olla sekoamassa enkä edes ole raskaana. Järkytys oli jotenkin naurettavan suuri, kun hoitaja painoi tassun geelikerroksen läpi kohtuni kohdalle ja ruudulle ilmestyi pieni pavunmuotoinen tyyppi. Papu kääntyili ruudulla ja sen sydämenlyönnit näkyivät kuvassa värinänä. Vaikka itse kirjoitan vieläkin “siitä”, koin jotenkin ihanaksi, että ultran tehnyt hoitaja puhui meille koko ajan “hänestä”.

Ensimmäinen ääneen möläyttämäni asia kuvan ilmestyttyä ruudulle taisi olla se, miten helpottunut olen, että vauvoja on tulossa vain yksi. Tilastotiedettä lukeneena ja biologian tunnin lisääntymisasioista kiinnostuneena(:D) todennäköisyys kaksosiin oli meidän tapauksessamme aika hurja, joten helpotuin suunnattomasti, että saan olla vain äiti enkä joudu heti tupla-äiti -haasteen eteen. Tästäkin nyt voi joku tietysti loukkaantua, mutta se riski on otettava, kun nettiin kirjoittaa. Kaikki, mitä sanoo, voidaan kääntää kirjoittajaa vastaan. Uskokaa pois, tiedän kuuden vuoden blogikokemuksella. 😉

 P1010028OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain myös viimein selville, kuinka pitkällä raskauteni on. Kiitos ehkäisyrenkaani jättämän helvetillisen pitkän ja epäsäännöllisen kierron, viimeisten kuukautisten päivämäärä oli täysin hukassa, mutta tänään äitiyskorttiin kirjoitettiin, että raskausviikkoja on takana 10+6. Laskettu aika siirtyi päivällä eteenpäin, joten nyt muksu on sitten todennäköisemmin leijona kuin rapu. Tällä viittaan siis tämän postauksen hyvinkin syvällisiin aurinkomerkkipohdintoihini. On se jännittävää tämä elämä. Pian saattaa jo selvitä, onko sieltä tulossa pikkuinen poika vaiko tyttö. Täällä on jo kaino toive lausuttu ilmaan, sillä tahtoisin, että saan joskus lapsen, jolle pääsen antamaan ihanimman nimen ikinä. Se on kirjoitettu muistilapulle, jota kannan mukanani. ♥