Ensimmäinen pelko on ilmaantunut elämääni raskauden myötä. Elämä yrittäjänä ei ole helppoa ja joskus pelkään, että saan keskenmenon, koska stressaan niin kovaa. Vauvalle ei varmasti tee hyvää, että äiti valvoo öisin, itkee välillä iltaisin suihkun lattialla sikiöasennossa ja murehtii omia asioiden lisäksi myös vähän muiden huolia. Olen sen verran suorittajaluonne, että saan aiheutettua itselleni hieman liiankin helposti huonon omantunnon jostakin ja se taas stressaa. Toisaalta taas luottoni siihen, että kaikesta selviää, on jopa naurettavan vahva. Pitäisi nyt taas osata luottaa siihen.

Mutta ei synkistellä enempää, sillä asioilla on tapana järjestyä. Kumpi voittaa, rapu vai leijona, kysyy minulta töissä johtaja. Ja tämähän viittaa siihen, että lasketuksi ajaksi pienelle jälkeläiselleni arvioitiin 22.7.2014, mikä viittaisi vielä rapuun, mutta harvoinpa ne lapset päivälleen oikeaan aikaan syntyvät. Kuulemma vain suunnilleen 5 % osuu arvioituun saapumispäivään. On siis olemassa mahdollisuus, että esikoisestani tuleekin leijona. Sopisi hyvin omaan luonteeseeni, mutta toisaalta, jos nyt ruotimaan lähdetään, tulen paremmin toimeen rapujen kanssa. Tällaiselle huuhaa-ajattelulle moni pyörittelee silmiään, mutta minusta ajatusleikki siitä, että lapsi keikkuu kahden erilaisen persoonallisuuden välillä, on hauskaa vaihtelua niihin pelottaviin ajatuksiin.

vauvani-horoskooppi

(Klikkaa isommaksi!)

Leijona on aika lähellä omaa horoskooppimerkkiäni oinasta. Siksi kallistun koko ajan enemmän rapuun ja sen luonteenpiirteisiin. Naureskelin juuri, että olisi hauska kuulla horoskooppi-ihmisten tarinoita omista vauvoista ja siitä, miten pikkuisten käytös vastaa horoskooppimerkkiä. Epäilijöiden mielipiteet eivät niinkään kiinnosta. Elämästä tulee harmaata ja tylsää, jos ei koskaan hassuttele ja usko asioihin, joita ei voi järjellä selittää. Niinhän se lastenkin kohdalla menee. 🙂

(lapsihoroskoopit täältä)