Keräsin nyt vihdoin niitä mammablogisuosituksianne yhteen postaukseen, jotta muidenkin olisi helppo löytää uutta luettavaa. Tähän projektiin saakin näköjään uppoamaan ihan hyvin aikaa, ja luvassa on ainakin toinen samanlainen postaus, sillä osa linkeistä on vielä käymättä läpi. No, onneksi kohta alkaa äitiysloma! Sivupalkistani löytyy lyhyt lista blogeja, joita seurailen, ja saatanpa päivittää näistäkin osan vielä listalle, kun jossakin vaiheessa ehdin viitsin. Tästä postauksesta löytyy sekaisin sekä raskausblogeja että blogeja, joissa lapsi on jo maailmassa. En mitenkään jaotellut blogeja, vaan ne on linkattu satunnaisessa järjestyksessä tekstin sekaan. Toivottavasti tekin löydätte uusia suosikkeja!

tbrrhood-rgba7

Sateenkaaren päässä on perhe, ilmassa vauvakuumeilua ja vatsassa Salamatkustaja. Leluteekki auttaa, kun on hätä, mutta silti ei ole helppoa olla Vuoden mutsi. Ja hei, onko teilläkin Mursu makuuhuoneessa? Ei, se olikin Karhupoikani KoDA. Newbie ei aina ymmärrä kaikkea heti, mutta Project Mama etenee silti. Apuna ovat onneksi The Clueless Girl’s Guide, hemmafru & Something daily, ja sieltähän selviääkin mm. se, Mistä on pienet pojat tehty. Muistatte vaan, että Mama loves you two. Pieces of Miracles, Life and Decorating sekä  Little Ellie. Niistä on kaikki kaunis tehty.

Minä, sinä ja hän – näillä ainesosilla teemme Unelmista totta. Kun haaveet muuttuvat todeksi, voi vähän pelottaakin. Hyvä voittaa aina lopulta ja pian taivaalta sataa Kultahippusia. Kiljuva Pikkunälkä voi joskus ärsyttää, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole mikään Kotitalouskriisi. Ihmeellinen elämä kantaa. Karostardust, Under My Skin. Miten paljon vertaistuki voikaan auttaa! Bling Of My Life, voisin jopa sanoa. Askeleita hiekassa ja muuta herkkää voidaan kokea yhdessä. Kaunis odotus olisi sääli pitää salassa. Mamá te amaHetkiä. Yksi toisensa perään. Tässä sitä ollaan gravid – raskaana. Eli odotan. Kohta elellään Kolmistaan. Onneksi seuraa pitävät RIIKAN BLOGI ja Bella Bambina.

Elämä on usein Viiden tähden arkea, mutta ei ihan aina. Joskus harmittaakin ja olo voi olla kurja. Too big to be me? Aijaa, hei. Mammavaara! MUTSIS ON. Välillä koetuksella on siis  Usko, toivo ja Pakkaus, mutta Lähiömutsi selviää kyllä haasteesta kuin haasteesta. Nomppula on paikka, jossa voi rentoutua ja vierailla Eppusen kaapilla, mutta avattuani oman kodin ulko-oven huokaisin syvää: “HOME AT LAST“! Einon valtakunnassa on kaikki hyvin. SWEET DREAMS.

rirepunzel-rgba7

Psst! Ai niin, yksi ohje vielä. Live, Laugh and Love Baby. 🙂

(kuvat: Hot Milk / Ever After Collection)